Zoek binnen hvdsg.nl...

Hitachi Capital Mobility

Hitachi Capital Mobility en Huis voor de Sport Groningen zijn sinds 2010 een duurzame samenwerking aangegaan.

Hitachi Capital Mobility is partner van het partnerplatform van Huis voor de Sport Groningen.

Het vergroten van de wereld van anderen is ons dagelijks werk. Dat doen we niet alleen voor onze klanten, maar ook voor mensen voor wie bewegingsvrijheid niet altijd vanzelfsprekend is.

Daarom werken we samen met verschillende maatschappelijke organisaties en initiatieven. Altijd met als doel anderen zich sociaal te laten ontwikkelen, nieuwe dingen te ontdekken en andere mensen te ontmoeten.

Huis voor de Sport Groningen maakt zich sterk voor een actieve, gezonde leefstijl in de provincie. De organisatie wil Groningers in beweging brengen en houden door het ontwikkelen en organiseren van sport- en beweegprojecten. Dit gebeurt lokaal op zowel beleids-, coördinerend- als uitvoerend niveau. De belangrijkste organisaties die worden ondersteund zijn gemeenten, sportverenigingen en onderwijsinstellingen. Op deze manier vergroot Huis voor de Sport Groningen middels sport, beweging en een gezonde levensstijl de wereld van anderen . Dat steunen we van harte en daarom zijn wij partner.

Hitachi Capital Mobility faciliteert, in haar Occasion Center, regelmatig evenementen voor Huis voor de Sport Groningen. Daarnaast levert Hitachi Capital Mobility als preferred supplier, leaseauto's voor Huis voor de Sport Groningen.

www.hitachicapitalmobility.nl/