Zoek binnen hvdsg.nl...

De Haan Advocaten & Notarissen

De Haan Advocaten & Notarissen hoort bij de 25 grootste juridische dienstverleners in Nederland.
De juridische dienstverlening wordt geleverd volgens een full-serviceconcept. Dat wil zeggen, een combinatie van advocatuur en notariaat, alsmede cursussen en trainingen.
De ondernemer, particulier en zorg-/overheidsinstelling kan bij De Haan Advocaten & Notarissen terecht voor een doeltreffende juridische oplossing op vrijwel alle rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, ambtenarenrecht en ondernemingsrecht.
Ook in het sportrecht is De Haan Advocaten & Notarissen thuis. Juridische aspecten rondom de beoefening en organisatie van sport zijn niet meer weg te denken uit de sportwereld. De belangen zijn groot en de gevolgen kunnen groot zijn wanneer zaken niet goed geregeld zijn. Het inschakelen van een deskundige advocaat kan daarom verstandig zijn. De Haan Advocaten & Notarissen biedt zo ondersteuning aan zowel (sportgerelateerde) organisaties als individuele sporters, bestuurders, trainers en coaches.
De Haan Advocaten & Notarissen ondersteunt ook op andere gebieden de breedtesport in Groningen. Onder andere daarom sluit zij zich aan bij het Partnerplatform van Huis voor de Sport Groningen.

www.dehaanlaw.nl