Zoek binnen hvdsg.nl...

CENNED

CENNED Connect is leverancier van vaste- en mobiele telefonie oplossingen voor het bedrijfsleven en de overheid. Op basis van onze jarenlange bedrijfstelefonie ervaring zijn we inmiddels specialist in het leveren van cloud oplossingen, waaronder naast cloud telefonie ook uw internetverbinding, computernetwerk en mobiele telefonie kunnen vallen. Ons sterke punt is daarnaast het persoonlijke contact en het leveren van 24-uurs ‘om-de-hoek’ ondersteuning  aan onze klanten.

Onze klantengroep is zeer divers, van schoolbesturen tot huisartsen en van makelaars tot gemeenten. Voor elke klant bieden wij een op maat gesneden totaaloplossing  die ervoor zorgt dat enerzijds uw relaties sneller en efficiënter worden geholpen en anderzijds kosten worden bespaard. Ook Huis voor de Sport Groningen maakt sinds enkele jaren gebruik van een telefonieoplossing van CENNED.

De keuze om supporter te worden van Huis voor de Sport Groningen komt voort uit onze liefde voor sport en het geloof in de kracht van sport voor onze jeugd. We zijn al voor het vijfde achtereenvolgende seizoen trotse hoofdsponsor van schaatsteam CENNED, uitkomend in de Topdivisie marathonschaatsen dames, maar willen daarnaast ook iets betekenen voor breedtesport en stimuleren van sport voor de jeugd.

Wij nodigen u graag uit om kennis met ons te maken door een kijkje te nemen op onze websites. Ook komen we graag een keer bij u langs voor een persoonlijke kennismaking.

www.cenned.com

www.schaatsteamcenned.nl