Zoek binnen hvdsg.nl...

Stages

Huis voor de Sport Groningen is het expertisecentrum op het gebied van sport en bewegen in provincie Groningen. De organisatie vindt het van belang dat de sportprofessional van de toekomst kwalitatief goed wordt opgeleid en zich binnen een professionele context kan ontwikkelen. Huis voor de Sport Groningen levert daaraan graag een bijdrage.
 

Onder begeleiding van onze medewerkers kun je je competenties als sportprofessional optimaal ontwikkelen. We bewaken de kwaliteit van de stage-/afstudeeropdracht en onderhouden regelmatig contact met het opleidingsinstituut. Wil je bij Huis voor de Sport Groningen aan de slag als stagiair? Mail je motivatie en cv uiterlijk vier weken voor de startdatum van de stage naar info@hvdsg.nl.

Financieel manager Leerbedrijf (M/V) (39 uur p/w)

In verband met de uitvoering van de dienstverlening van het Leerbedrijf Financieel Vitaal  is Huis voor de Sport Groningen ieder studiejaar voor de periode september-februari en februari-juli op zoek naar een Financieel manager Leerbedrijf (M/V).  Een student van de opleiding Finance @ Control (Bedrijfseconomie) heeft onze voorkeur..

Lees hier de vacaturetekst.