Zoek binnen hvdsg.nl...

WandelFit met Ommetjes Tocht om de Noord!

Pak uw kans en schrijf u alsnog in voor Tocht om de Noord 2018.

Wandelen is één van de meest natuurlijke manieren om te (starten met) bewegen. Naast dat het  gezellig is en je veel ziet, is het ook nog eens gezond. Als partner van Tocht om de Noord, organiseert Huis voor de Sport Groningen daarom in mei en juni ‘Tocht om de Noord Ommetjes’ ter voorbereiding op het wandelfestival van het jaar, dat plaats vindt op 29 en 30 september.  Doet u mee?

Locatie Ommetjes
De Ommetjes vinden plaats in zeven regio’s. Per regio worden vier Ommetjes georganiseerd. Deze Ommetjes zijn ook voor de beginnende wandelaars interessant, zij moeten wel een uur kunnen doorlopen. U begeeft zich iedere keer door een ander stukje, verrassend Groningen. In ieder Ommetje wordt een ander wandelthema onder de aandacht gebracht.

Kosten
De Ommetjes worden begeleid door gecertificeerde wandeltrainers. Voor slechts € 20,- volgt u vier wandeltrainingen van één uur en krijgt u alsnog de kans om u in te schrijven voor de Tocht om de Noord.
Voorwaarde voor de inschrijving is dat u in ieder geval met drie van de vier Ommetjes meedoet. Tijdens het vierde Ommetje, dat gaat over een deel van het Pronkjewailpad, krijgt u tevens de stempelkaart voor dit hele pad tegen een gereduceerde prijs aangeboden. Ook hiervoor geldt dat u in ieder geval aan drie van de vier Ommetjes meedoet.

Aanmelden
Aanmelden voor de Tocht om de Noord Ommetjes kan via onderstaand aanmeldformulier. De officiële inschrijving voor de Tocht om de Noord is al gesloten, dus op deze manier kunt u trainen en ook nog meedoen! Wees er snel bij, want vol=vol! Bij een te geringe deelname op bepaalde startlocaties zullen regio’s worden samengevoegd.

“Vergezichten van De Ploeg”
Het wandelfestival Tocht om de Noord gaat dit jaar verticaal door de provincie Groningen: “van Drenthe tot aan ‘t Wad”. De tocht staat dit jaar in het teken van het zintuig ‘zien’. Het thema van Tocht om de Noord 2018 luidt: “Vergezichten van De Ploeg”
 

Voor algemene informatie over Tocht om de Noord kijk op http://www.tochtomdenoord.nl/.

Ommetjes Tocht om de Noord 2018
  • Vul hier uw straatnaam en huisnummer in
  • Vul hiier uw postcode in
  • Vul hier uw woonplaats in
  • Vul hier uw mobiel of vast telefoonnummer in
  • Vul hier uw e-mailadres in