Zoek binnen hvdsg.nl...

Wintertijd Challenge

Schrijf je nu in voor de Wintertijd Challenge 2012!

Jouw gezonde spieren zijn goud waard! Zet ze in tijdens de sportieve Spieren voor Spieren Wintertijd Challenge in de nacht van 27 op 28 oktober. Zamel hiermee zoveel mogelijk geld in voor kinderen voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Schrijf je nu in!

Unieke sportnacht

In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober 2012 gaat de wintertijd in. Tijdens dit extra uur vindt in Eindhoven de Wintertijd Challenge plaats. Je kunt deze bijzondere nacht op verschillende locaties in sportgebied Genneper Parken zwemmen, schaatsen of hardlopen. In slechts een uur win je tijd voor spierzieke kinderen. Een warming-up party, prachtig verlichte accommodaties, deelnemende topsporters en muzikaal entertainment maken de Wintertijd Challenge tot een uniek evenement dat je wilt meemaken!

Schrijf je in als hardloper, zwemmer of schaatser

Inschrijven kan individueel of in een team van max. 5 personen via www.wintertijdchallenge.nl. Deelname kost je € 15,- en via je persoonlijke sponsorpagina haal je minimaal € 50,- sponsorgeld op bij familie, vrienden en kennissen. Schrijf je nu in!

Lokale challenges

Naast de Wintertijd Challenge in Eindhoven, vinden in de nacht van 27 op 28 oktober op verschillende locaties in Nederland lokale challenges plaats. Heel Nederland sport deze nacht voor kinderen met een spierziekte! Kijk voor een overzicht van de huidige lokale challenges (of om er zelf een te organiseren) op www.wintertijdchallenge.nl.

Voor wie sport jij deze nacht?

Al het sponsorgeld levert een rechtstreekse bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van de 20.000 kinderen met een spierziekte in Nederland. Deze bijdrage is hard nodig want nog te veel kinderen overlijden op jonge leeftijd aan een spierziekte.

 

Volg de Wintertijd Challenge op Facebook en Twitter

Volg het laatste nieuws en acties rondom de Wintertijd Challenge via facebook en twitter en maak kans op leuke sportieve prijzen.
 

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief