Zoek binnen hvdsg.nl...

Wie wordt de Penningmeester van het Jaar 2014?!

Komt dit jaar de winnaar uit de provincie Groningen?

Vorig jaar ging Harry van de Rotten als penningmeester van sv KDO uit de Kwakel naar huis met de titel Penningmeester van het Jaar 2013. Wil je dat dit jaar de winnaar uit de provincie Groningen komt en doet de penningmeester van jouw sportclub onmisbaar werk? Zet jouw penningmeester dan een keer in het zonnetje. Ga naar www.penningmeestervanhetjaar.nl en stuur hem of haar een persoonlijk bedankje! Je kan jouw penningmeester ook nomineren voor de verkiezing tot Penningmeester van het jaar 2014. De oproep je penningmeester te bedanken en te nomineren loopt tot en met 2 april 2014. Huis voor de Sport Groningen  ondersteunt dit initiatief van harte en roept Groninger sportclubs op hun penningmeester in het zonnetje te zetten.

De winnaar wordt vervolgens verkozen door een vakjury, waarna de winnaar feestelijk wordt gehuldigd. De winnende penningmeester krijgt € 2.500,- voor de clubkas en er zijn leuke prijzen voor te winnen voor jezelf.

Bedanken of nomineren, in beide gevallen mag je penningmeester vervolgens gebruik maken van alle voordelen van het Penningmeester van het Jaar platform, ter ondersteuning van zijn/haar belangrijke werk.

Jouw penningmeester verdient toch ook een bedankje?! Bedanken en nomineren kan tot en met 2 april 2014, ga naar www.penningmeestervanhetjaar.nl en doe mee!

Meer nieuws

2e Pilotfase Vrijwilligers & Co

Nieuwe ronde Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2019-2020

De 6 B’s die essentieel zijn voor vrijwilligerswerk

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

Inschrijving Sporthopper geopend

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

meer nieuws in het archief