Zoek binnen hvdsg.nl...

Website Huis voor de Sport Groningen is vernieuwd

De vernieuwde website van Huis voor de Sport Groningen is sinds vandaag online. www.hvdsg.nl is overzichtelijker geworden en meer gericht op actualiteiten en nieuwe media. Naast de nieuwe vormgeving biedt de website veel informatie over de producten, diensten en samenwerkingen van Huis voor de Sport Groningen.

Ontwikkeling

Voor het ontwikkelen van de website is gebruik gemaakt van de expertise van iWink in Groningen. De dienstverlening van iWink kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en een gestructureerd werkproces (www.iwink.nl).

Nieuwe koers

Voor Huis voor de Sport Groningen is de vernieuwde website een logische stap richting de toekomst. Directeur Rob de Waard: "Omwille van de toekomst dient Huis voor de Sport Groningen op zoek te gaan naar nieuwe inkomstenbronnen, waarop het diensten- en productaanbod aangepast kan worden. Dit biedt nieuwe kansen voor Huis voor de Sport Groningen. Met de vernieuwde website kunnen we ons aanbod beter etaleren. De website vormt het visitekaartje van onze organisatie, waarmee we klantgerichter te werk kunnen gaan."

Van 7 websites naar 1 website

Huis voor de Sport Groningen werkte tot vandaag met zeven websites. Die websites vallen nu allen onder de website www.hvdsg.nl. Wel zijn de websites ook nog apart te benaderen. Bezoekers komen direct op de productpagina van hun keuze, maar wel onder de paraplu van Huis voor de Sport Groningen.

Meer nieuws

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

Gronings Sportdebat kent geen winnaar

'Kinderen acht uur stil laten zitten is misdadig'

'Vergeten' Oost-Groningers fitter geworden

meer nieuws in het archief