Zoek binnen hvdsg.nl...

Website Huis voor de Sport Groningen is vernieuwd

De vernieuwde website van Huis voor de Sport Groningen is sinds vandaag online. www.hvdsg.nl is overzichtelijker geworden en meer gericht op actualiteiten en nieuwe media. Naast de nieuwe vormgeving biedt de website veel informatie over de producten, diensten en samenwerkingen van Huis voor de Sport Groningen.

Ontwikkeling

Voor het ontwikkelen van de website is gebruik gemaakt van de expertise van iWink in Groningen. De dienstverlening van iWink kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en een gestructureerd werkproces (www.iwink.nl).

Nieuwe koers

Voor Huis voor de Sport Groningen is de vernieuwde website een logische stap richting de toekomst. Directeur Rob de Waard: "Omwille van de toekomst dient Huis voor de Sport Groningen op zoek te gaan naar nieuwe inkomstenbronnen, waarop het diensten- en productaanbod aangepast kan worden. Dit biedt nieuwe kansen voor Huis voor de Sport Groningen. Met de vernieuwde website kunnen we ons aanbod beter etaleren. De website vormt het visitekaartje van onze organisatie, waarmee we klantgerichter te werk kunnen gaan."

Van 7 websites naar 1 website

Huis voor de Sport Groningen werkte tot vandaag met zeven websites. Die websites vallen nu allen onder de website www.hvdsg.nl. Wel zijn de websites ook nog apart te benaderen. Bezoekers komen direct op de productpagina van hun keuze, maar wel onder de paraplu van Huis voor de Sport Groningen.

Meer nieuws

Behoeftepeiling buurtsportcoaches oktober 2019

12 november: Sportcafé stad Groningen

November: "ALLE Groningers doen mee!"

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

meer nieuws in het archief