Zoek binnen hvdsg.nl...

Wandelclinics ter voorbereiding op Tocht om de Noord

Pak uw kans en schrijf u alsnog in voor Tocht om de Noord 2014

Wandelen is één van de meest natuurlijke manieren om te (starten met) bewegen. En naast dat het goed voor je is, is het nog gezellig ook. Huis voor de Sport Groningen organiseert daarom in juni en augustus wandelclinics ter voorbereiding op de Tocht om de Noord die plaats vindt op 27 en 28 september. De clinics worden georganiseerd in samenwerking met Tocht om de Noord.

Locatie clinics
De wandelclinics vinden plaats in de gemeenten Bellingwolde, Uithuizen, Veendam, Zuidhorn en Groningen. Per gemeente worden drie wandelclinics georganiseerd voor beginnende en gevorderde wandelaars.

Kosten
De clinics worden gegeven door gecertificeerde wandeltrainers. Voor slechts € 7.50 volgt u drie wandeltrainingen en krijgt u alsnog de kans om u in te schrijven voor de Tocht om de Noord. Voorwaarde voor de inschrijving is dat u in ieder geval twee van de drie clinics aanwezig bent.

Aanmelden
Aanmelden voor de wandelclinics kan tot 28 mei via www.hvdsg.nl/tochtomdenoord. Op deze website vindt u ook informatie over tijdstip en exacte startlocaties van de clinics. De officiële inschrijving voor de Tocht om de Noord is al gesloten, dus op deze manier kunt u trainen en ook nog meedoen! Wees er snel bij, want vol=vol!

Tocht om de Noord
Het wandelfestival Tocht om de Noord gaat dit jaar horizontaal door de provincie Groningen: "van Lauwerszee tot Dollard tou". De tocht staat dit jaar in het teken van het zintuig ‘ruiken’. Het thema van Tocht om de Noord 2014 luidt: ‘Ontdek de ziel van de Groninger molen!"

Voor meer informatie over Tocht om de Noord kijk op www.tochtomdenoord.nl.

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief