Zoek binnen hvdsg.nl...

Wandel je Gezond!

Tocht om de Noord organiseert in nauwe samenwerking met het Huis voor de Sport Groningen een informatieavond en een 5 tal clinics onder de noemer: Wandel je Gezond! Deelnemers ontvangen naast de clinic tevens een tweedaags startbewijs om deel te nemen aan TodN 2013. De clinic is niet alleen een training over hoe u moet wandelen, bij deze clinic gaat u letterlijk en figuurlijk voorproeven in Westerwolde, Oldambt en Delfzijl!

U zult verrast worden, zoals u gewend bent van ons, door de bijzondere insteek die gekozen is bij deze clinic. Het wordt een echt voorproefje op de TodN 2013 met als mogelijke afsluiting een mooi gezamenlijk wandelevenement.

Informatieavond en Opening Wandelclinic
De opening, informatie en inschrijving op de wandelclinic vindt plaats op woensdag 8 mei 2013 om 19.30 uur in het Hof van Sellingen (Dorpsstraat 8, 9551 AE Sellingen). De officiële opening van de Wandelclinic zal gebeuren door de burgemeester van Vlagtwedde, mevrouw L. Kompier. Wilt u zich nu al inschrijven? Klik hier voor direct inschrijven.

Forum Wandel je gezond!
Aansluitend aan de opening is een forumgesprek met afgevaardigden van verschillende organisaties, zoals: Huis voor de Sport Groningen, KNBLO, Lentis, St. Promotie Westerwolde, SBB. Centraal staat de vraag: "Waarom is wandelen zo (super) gezond!"

Iedereen die zich voor de wandelclinic inschrijft op deze avond ontvangt tevens een leuke TodN attentie. De wandelclinics starten vanaf woensdag 15 of 22 mei op verschillende plekken in Oost Groningen. De kosten van de informatieavond en de wandelclinic (inclusief TodN startbewijs) bedragen €45,00.

LET OP!
Als u aanwezig wilt zijn op de informatieavond van 8 mei (opening & inschrijving op de Wandelclinic), stuur dan een e-mail naar wandelclinic@todn.nl. Wij kunnen dan rekening houden met uw komst!

Meer nieuws

Behoeftepeiling buurtsportcoaches oktober 2019

12 november: Sportcafé stad Groningen

November: "ALLE Groningers doen mee!"

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

meer nieuws in het archief