Zoek binnen hvdsg.nl...

Vragen over sport en belastingen?

De Belastingdienst heeft besloten om de speciale sportlokketten te sluiten. Bestuurders van sportclubs konden hier terecht voor al hun vragen over belastingen in relatie tot de sportclub. Gevolg is dat de persoonlijke ondersteuning voor sportclubs van de regionale contactpersonen niet meer mogelijk is.

 Voor het raadplegen van informatie zijn bestuurders van sportclubs nu aangewezen op de een vernieuwde internetpagina op de site van de Belastingdienst www.belastingdienst.nl/sport. Hier kun je als bestuurder alles terugvinden over sportzaken met betrekking tot onderwerpen als het afdragen van btw, sponsoring, kansspelbelasting, het bijhouden van de administratie en loonheffingen. Bestuurders kunnen ook nog de BelastingTelefoon voor ondernemers bellen.

Toch persoonlijk advies

Heeft u als sporter, sportvereniging of organisator van een sportevenement toch een fiscale vraag die met sport te maken heeft? Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de kantineregeling voor de omzetbelasting of over de vrijwilligersregeling voor de loonbelasting en administratieve zaken rond werkgeverschap? Dan kunt u nog wel terecht bij de specialisten van Huis voor de Sport Groningen. Zij geven u persoonlijk advies of verwijzen u door naar een andere specialist. Dus met specifieke vragen, neem contact op met ons via 050-8700100 of mail info@hvdsg.nl.

 

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief