Zoek binnen hvdsg.nl...

Vijf kleurrijke kilometers voor Make-a-Wish

Starten in het wit en eindigen als een kleurrijk kunstwerk? Bij ‘KleuRUN van Grunn’ is het mogelijk! Dit loopevenement, waarbij de deelnemers vijf kilometer lang met gekleurde poeders bestrooid worden, begint alle inwoners van Noord-Nederland in hun greep te krijgen. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom deze spectaculaire en kleurrijke run mee te maken. Winnen is geen doel, beleven des te meer. De opbrengst van deze KleuRUN van Grunn op 3 juli zal volledig ten goede komen aan Make-A-Wish Nederland.

KleuRUN van Grunn
Met trots presenteren FC Groningen, Huis voor de Sport Groningen en Hanzehogeschool een unieke loop in Noord-Nederland: ‘KleuRUN van Grunn’. Deze vijf kilometer lange run zal woensdagavond 3 juli plaatsvinden op de Drafbaan en in het Stadspark te Groningen. Niet alleen sportievelingen, maar iedereen die ook maar een reden ziet om deze kleurrijke ervaring op te doen is meer dan welkom.

KleuRUN van Grunn start op de Drafbaan en vervolgt zijn weg vier kilometer door het Stadspark. Na elke kilometer komt de deelnemer door een kleurenzone heen, waar hij bestrooid wordt met kleurenpoeder. Op het moment dat de deelnemer de laatste kilometer aflegt op de Drafbaan en over de finish heen komt, is zijn witte T-shirt veranderd in een kleurrijk schilderij.
 

Junior KleuRUN van Grunn
Voorafgaand aan de KleuRUN van Grunn vindt de Junior KleuRUN van Grunn plaats. Een sponsorloop op de Drafbaan waar basisschoolleerlingen zoveel mogelijk rondjes kunnen rennen voor het goede doel Make-a-Wish. Ook aan deze sponsorloop zijn twee kleurenzones toegevoegd, waar kinderen doorheen kunnen lopen en bestrooid worden met kleurenpoeder.
 

Inschrijving
(Junior) KleuRUN van Grunn belooft een geweldige belevenis te worden. Pak de kans om bij deze kleurrijke loop aanwezig te zijn en tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan de wensvervullingen van Make-a-Wish Nederland. De inschrijving start 21 mei om 16.00 uur, dus wees er snel bij want vol is vol! Meer informatie en aanmelden? Zie www.facebook.com/kleurunvangrunn .
 

Make-a-Wish Nederland
Het uiteindelijke doel is om niet alleen de deelnemers een kleurrijke dag te bieden, maar ook een beetje kleur te geven aan het leven van zieke kinderen. Make-A-Wish Nederland vervult de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte, met het doel ze kracht te geven. De opbrengst van KleuRUN van Grunn zal aan dit goede doel gedoneerd worden.
Make-a-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Meer nieuws

November: "ALLE Groningers doen mee!"

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief