Zoek binnen hvdsg.nl...

Vernieuwde website Sporthopper online!

Vanaf 11 september kunnen kinderen zich op de vernieuwde website inschrijven voor cursussen van de nieuwe periode van het sportkennismakingsprogramma Sporthopper.

Site in nieuw jasje

Ook Sporthopper gaat met de tijd mee. Frisser, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor zowel deelnemers als sportaanbieders. Dat zijn de uitgangspunten geweest voor de vernieuwing van sporthopper.nl. De website is nu geschikt voor smartphone, tablet en computer. Met de lancering van de nieuwe site hoopt Huis voor de Sport Groningen dat er nog meer kinderen gaan kennismaken met een leuke sport- en/ of beweegactiviteit.

Begrip in Groningen

Sporthopper is al jaren een begrip in de gemeente Groningen. Veel kinderen worden lid van een sportvereniging als gevolg van deelname aan het programma. Ook sportaanbieders geven aan veel profijt te hebben van de Sporthopper, omdat het een gemakkelijke manier is om gemeente breed sport- en beweegaanbod onder de aandacht te brengen van kinderen.

Inschrijven

Alle basisschoolleerlingen hebben inmiddels een flyer ontvangen met daarop het kennismakingsaanbod van de nieuwe periode. Op www.sporthopper.nl kunnen kinderen zich inschrijven voor één of meerdere cursussen. Inschrijven voor de nieuwe periode kan tot en met 9 oktober via de website.

Meer nieuws

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

Gronings Sportdebat kent geen winnaar

'Kinderen acht uur stil laten zitten is misdadig'

'Vergeten' Oost-Groningers fitter geworden

meer nieuws in het archief