Zoek binnen hvdsg.nl...

Vernieuwde website Sporthopper online!

Vanaf 11 september kunnen kinderen zich op de vernieuwde website inschrijven voor cursussen van de nieuwe periode van het sportkennismakingsprogramma Sporthopper.

Site in nieuw jasje

Ook Sporthopper gaat met de tijd mee. Frisser, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor zowel deelnemers als sportaanbieders. Dat zijn de uitgangspunten geweest voor de vernieuwing van sporthopper.nl. De website is nu geschikt voor smartphone, tablet en computer. Met de lancering van de nieuwe site hoopt Huis voor de Sport Groningen dat er nog meer kinderen gaan kennismaken met een leuke sport- en/ of beweegactiviteit.

Begrip in Groningen

Sporthopper is al jaren een begrip in de gemeente Groningen. Veel kinderen worden lid van een sportvereniging als gevolg van deelname aan het programma. Ook sportaanbieders geven aan veel profijt te hebben van de Sporthopper, omdat het een gemakkelijke manier is om gemeente breed sport- en beweegaanbod onder de aandacht te brengen van kinderen.

Inschrijven

Alle basisschoolleerlingen hebben inmiddels een flyer ontvangen met daarop het kennismakingsaanbod van de nieuwe periode. Op www.sporthopper.nl kunnen kinderen zich inschrijven voor één of meerdere cursussen. Inschrijven voor de nieuwe periode kan tot en met 9 oktober via de website.

Meer nieuws

2e Pilotfase Vrijwilligers & Co

Nieuwe ronde Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2019-2020

De 6 B’s die essentieel zijn voor vrijwilligerswerk

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

Inschrijving Sporthopper geopend

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

meer nieuws in het archief