Zoek binnen hvdsg.nl...

UW MENING GEVRAAGD: HOE KRIJGEN WE MEER MENSEN MET EEN LICHAMELIJKE BEPERKING EN/OF CHRONISCHE AANDOENING IN BEWEGING?

Zaterdag 27 april zou de Sportinstuif aangepast in beweging plaats vinden. Verschillende demonstraties en clinics stonden op het programma. Zo kon kennis gemaakt worden met rolstoeltennis, persluchtduiken, boccia, tai chi, rolstoelbasketbal en nog tal van andere sporten. Ook kon meegedaan worden aan fittesten en een paralympische fysieke test. Alles bij elkaar stond er in onze ogen een goed en gevarieerd programma. Maar wellicht denkt u hier anders over, want wegens te weinig aanmeldingen hebben we de Sportinstuif niet door kunnen laten gaan.

De vraag die nu voorligt, is of en hoe we door moeten gaan met de Sportinstuif. Eén ding staat vast, Huis voor de Sport Groningen wil zich absoluut blijven inzetten om meer mensen met een beperking en/of chronische aandoening in beweging te krijgen, maar op welke wijze kunnen we dit het beste doen? We zijn dan ook erg benieuwd naar uw mening. Wat vindt u? Was het een goed programma en laagdrempelig genoeg? Waren de locatie en het tijdstip wel geschikt? Sluit een activiteit opgezet als de Sportinstuif wel aan bij de wensen?

 

Kortom we zijn op zoek naar input om onze koers richting de toekomst te bepalen. Heeft u hier ideeën over dan kunt u ons hierbij helpen door deze online vragenlijst in te vullen. Het invullen neemt slechts een paar minuten van uw tijd in beslag en u zou ons er enorm mee helpen. Invullen van de vragenlijst kan tot 13 juli.

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief