Zoek binnen hvdsg.nl...

Uw belastingaangifte via STK Groningen

Huis voor de Sport Groningen heeft een speciale dienstverlening voor sportaanbieders, Sport Technisch Kader (STK) Groningen. Sportorganisaties en/of verenigingen kunnen loonadministratie van personeel en het werkgeverschap uitbesteden. STK Groningen ontzorgt/ontlast daarbij de verenigingen.

Naast deze dienst, is STK Groningen bezig met een nieuwe dienstverlening/service voor trainers en coaches in dienst bij STK Groningen . De belastingaangifte voor particulieren!

Trainers en coaches hebben vaak meerdere dienstbetrekkingen. De kans is dan ook groot dat u als trainer/coach een verzoek krijgt tot het doen van aangifte.

Het doen van aangifte wordt veelal niet gezien als een leuke bezigheid. Omdat het geen dagelijkse kost is, kan er veel tijd, energie en frustratie in gaan zitten. Daarnaast loopt u mogelijk voordeeltjes mis omdat u niet bekend bent met de materie. STK Groningen heeft de kennis en kunde in huis om uw belastingaangifte in goede banen te leiden. Daarnaast zijn uw gegevens bij ons bekend zodat wij ook nog even kritisch naar uw persoonlijke situatie kunnen kijken. Uw levert ons de juiste gegevens aan en voor een gering bedrag zorgen wij voor een correcte belastingaangifte.

Heeft u belangstelling voor deze dienst en wilt u hierover meer weten, klik hier.

Meer nieuws

Sportclubs onder strenger toezicht belastingdienst

Uitslag werknemersonderzoek Arbeidsloket

Nieuwsbrief Buurtsportcoach Academy Noord

Nieuwsbrief KennisLab BIOR Noord

Lancering Buurtsportcoach Academy Noord

Lancering Sport- en Cultuurhopper in gemeente Groningen

WandelFit met Ommetjes Tocht om de Noord

2e Pilotfase Vrijwilligers & Co

meer nieuws in het archief