Zoek binnen hvdsg.nl...

Uw belastingaangifte via STK Groningen

Huis voor de Sport Groningen heeft een speciale dienstverlening voor sportaanbieders, Sport Technisch Kader (STK) Groningen. Sportorganisaties en/of verenigingen kunnen loonadministratie van personeel en het werkgeverschap uitbesteden. STK Groningen ontzorgt/ontlast daarbij de verenigingen.

Naast deze dienst, is STK Groningen bezig met een nieuwe dienstverlening/service voor trainers en coaches in dienst bij STK Groningen . De belastingaangifte voor particulieren!

Trainers en coaches hebben vaak meerdere dienstbetrekkingen. De kans is dan ook groot dat u als trainer/coach een verzoek krijgt tot het doen van aangifte.

Het doen van aangifte wordt veelal niet gezien als een leuke bezigheid. Omdat het geen dagelijkse kost is, kan er veel tijd, energie en frustratie in gaan zitten. Daarnaast loopt u mogelijk voordeeltjes mis omdat u niet bekend bent met de materie. STK Groningen heeft de kennis en kunde in huis om uw belastingaangifte in goede banen te leiden. Daarnaast zijn uw gegevens bij ons bekend zodat wij ook nog even kritisch naar uw persoonlijke situatie kunnen kijken. Uw levert ons de juiste gegevens aan en voor een gering bedrag zorgen wij voor een correcte belastingaangifte.

Heeft u belangstelling voor deze dienst en wilt u hierover meer weten, klik hier.

Meer nieuws

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

Inschrijving Sporthopper geopend

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

meer nieuws in het archief