Zoek binnen hvdsg.nl...

Uw belastingaangifte via Sport Technisch Kader Groningen

Huis voor de Sport Groningen heeft een speciale dienstverlening voor sportaanbieders, Sport Technisch Kader (STK) Groningen. Sportorganisaties en/of verenigingen kunnen loonadministratie van personeel en het werkgeverschap uitbesteden. STK Groningen ontzorgt en ontlast daarbij de verenigingen.

Nieuwe dienstverlening voor trainers en coaches

Naast deze dienst is STK Groningen bezig met een nieuwe dienstverlening/service voor trainers en coaches in dienst bij STK Groningen. De belastingaangifte voor particulieren!

Trainers en coaches hebben vaak meerdere dienstbetrekkingen. De kans is dan ook groot dat u als trainer/coach een verzoek krijgt tot het doen van aangifte.

Het doen van aangifte wordt veelal niet gezien als een leuke bezigheid. Omdat het geen dagelijkse kost is, kan er veel tijd, energie en frustratie in gaan zitten. Daarnaast loopt u mogelijk voordeeltjes mis omdat u niet bekend bent met de materie. STK Groningen heeft de kennis en kunde in huis om uw belastingaangifte in goede banen te leiden. Daarnaast zijn uw gegevens bij ons bekend zodat wij ook nog even kritisch naar uw persoonlijke situatie kunnen kijken. Uw levert ons de juiste gegevens aan en voor een gering bedrag zorgen wij voor een correcte belastingaangifte.

In de loop van dit jaar zullen wij de gegevens/formulieren voor het aanleveren van de gegevens op de website plaatsen en u nader informeren.

Meer informatie

Heeft u belangstelling voor deze dienst en wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met Jaap Sanders, financieel medewerker Huis voor de Sport Groningen of Myra Illés, manager Sport Technisch Kader via telefoonnummer 0598-323200.

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief