Zoek binnen hvdsg.nl...

Uniek volleybaltraject gemeente de Marne

Volleybalvereniging A.V.V. Merna organiseert in samenwerking met Huis voor de Sport Groningen en NeVoBo een uniek volleybaltraject. De gymles op alle scholen staat de komende maand in het teken van volleybal. Het begint met clinics op de basisscholen aan de groepen 5/6 en 7/8. Sommige lessen worden gegeven door de groepsleerkracht/vakleerkracht terwijl voor sommige scholen een professionele trainster van de NeVoBo voor de groepen komt te staan.

Daarnaast zullen de jeugdleden van Merna op maandag 16 december een heuse clinic krijgen van de speelsters en trainers van Lycurgus Dames 1. Tijdens de clinic kunnen de trainers van Merna zien op welke wijze er getraind kan worden met de jeugd en wordt hen de kneepjes van het trainersvak verteld.

De clinic is van 18.30-20.00 uur in sporthal Leens waarna Dames 1 van Lycurgus zelf traint van 20.00-21.30 uur. Zo kunt u ook een kijkje nemen hoe er op nationaal niveau getraind wordt. De entree is gratis.

Het traject wordt afgesloten met een scholenvolleybaltoernooi op dinsdag 24 december van 13.00-15.30 uur voor de groepen 5/6 en groep 7/8.

Meer nieuws

Gronings Sportdebat

Inschrijving Sporthopper geopend

Provinciale vrijwilligersprijs 2018

Subsidiepot van 87 miljoen euro voor sportclubs

SportinZicht juli 2018 nu online!

Zeven Groninger subsidieaanvragen Sportimpuls gehonoreerd

meer nieuws in het archief