Zoek binnen hvdsg.nl...

Uniek volleybaltraject gemeente de Marne

Volleybalvereniging A.V.V. Merna organiseert in samenwerking met Huis voor de Sport Groningen en NeVoBo een uniek volleybaltraject. De gymles op alle scholen staat de komende maand in het teken van volleybal. Het begint met clinics op de basisscholen aan de groepen 5/6 en 7/8. Sommige lessen worden gegeven door de groepsleerkracht/vakleerkracht terwijl voor sommige scholen een professionele trainster van de NeVoBo voor de groepen komt te staan.

Daarnaast zullen de jeugdleden van Merna op maandag 16 december een heuse clinic krijgen van de speelsters en trainers van Lycurgus Dames 1. Tijdens de clinic kunnen de trainers van Merna zien op welke wijze er getraind kan worden met de jeugd en wordt hen de kneepjes van het trainersvak verteld.

De clinic is van 18.30-20.00 uur in sporthal Leens waarna Dames 1 van Lycurgus zelf traint van 20.00-21.30 uur. Zo kunt u ook een kijkje nemen hoe er op nationaal niveau getraind wordt. De entree is gratis.

Het traject wordt afgesloten met een scholenvolleybaltoernooi op dinsdag 24 december van 13.00-15.30 uur voor de groepen 5/6 en groep 7/8.

Meer nieuws

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

Gronings Sportdebat kent geen winnaar

'Kinderen acht uur stil laten zitten is misdadig'

'Vergeten' Oost-Groningers fitter geworden

meer nieuws in het archief