Zoek binnen hvdsg.nl...

Uitnodiging Penningmeester congres in Drachten op 30 september

Beste penningmeester / clubbestuurder,

Namens Arbeidsloket van Huis voor de Sport Groningen nodigen wij u (incl. introducé) hierbij uit voor het (gratis) minicongres in Drachten dat plaatsvindt op 30 september met diverse powersessies over professioneel clubbestuur. In zes korte interactieve ‘powersessies' vertellen de verschillende workshopleiders alles over o.a. debiteurenbeheer, ledenadministratie, kansen in de sportkantine, werkgeverschap en het genereren van extra inkomsten. Daarbij is er voldoende tijd om in contact te komen met collega penningmeesters of andere clubbestuurders. Het penningmeestercongres vindt plaats op:

Woensdag 30 september in het Fries Congres Centrum te Drachten

Het congres vindt plaats tussen 18.00 – 22.00 uur en is inclusief diner. Van elke sportvereniging zijn 2 personen van harte welkom op deze avond aanwezig te zijn. De workshops zijn gericht op die personen die verantwoordelijk zijn voor de financiën van de vereniging (penningmeester, kascommissie, sponsorcommissie etc.). Er vinden diverse powersessies plaats, met onderwerpen als:

• Ledenadministratie;

• BTW (verwerking) en subsidies;

• Contributie innen en debiteurenbeheer;

• Het generen van extra inkomsten;

• Kansen in de sportkantine;

• Vrijwilligers en werkgeverschap.

Ook krijgt u de kans om vereniging-specifieke problemen en uitdagingen voor te leggen, waarna samen met de bijbehorende ‘expert’ persoonlijk kan worden gekeken naar mogelijke oplossingen.  Van elke sportvereniging zijn 2 personen van harte welkom. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan aan via www.penningmeestervanhetjaar.nl/workshops

 

Graag tot ziens!

    

 

Meer nieuws

Sportclubs onder strenger toezicht belastingdienst

Uitslag werknemersonderzoek Arbeidsloket

Nieuwsbrief Buurtsportcoach Academy Noord

Nieuwsbrief KennisLab BIOR Noord

Lancering Buurtsportcoach Academy Noord

Lancering Sport- en Cultuurhopper in gemeente Groningen

WandelFit met Ommetjes Tocht om de Noord

2e Pilotfase Vrijwilligers & Co

meer nieuws in het archief