Zoek binnen hvdsg.nl...

Theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè?’ voor sportverenigingen

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportclubs.

Maandag 14 januari (Hoogezand-Sappemeer). Kaarten zijn nog beschikbaar!
Woensdag 10 april (Theater van Beresteyn, Veendam)
Tijd: 20.00 tot 21.20 uur (zonder pauze)
Inloop vanaf 19.30 uur


Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit? Deze leuke show mag je zeker niet missen!

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer. De sportbonden en NOC*NSF bieden jou een hoge korting aan.

Een kaartje kost slechts € 5 (normale prijs € 20). Kaartjes kun je bestellen op www.veiligsportklimaat.nl/theatervoorstellingen. De sportbonden organiseren deze theatervoorstelling in samenwerking met de gemeente.

Meer nieuws

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

Gronings Sportdebat kent geen winnaar

'Kinderen acht uur stil laten zitten is misdadig'

'Vergeten' Oost-Groningers fitter geworden

meer nieuws in het archief