Zoek binnen hvdsg.nl...

STK Groningen organiseert informatiebijeenkomst Pensioenvoorziening

Onlangs zijn relaties van STK Groningen geinformeerd over de totstandkoming van een pensioenvoorziening voor werknemers die onder de werkingssfeer van de CAO sportverenigingen valt. Een speciaal voor de sport uniek ‘ingroeimodel’ dat enerzijds de sportorganisatie (de materieel werkgever) de mogelijkheid biedt geleidelijk te professionaliseren in de voorzieningen voor het technisch kader en anderzijds de trainer/coach een carrièreperspectief biedt dat een levenlang werken in de sport aantrekkelijk maakt.

De eerste bijeenkomst van de voorlichtingscampagne voor de provincie Groningen vindt plaats op donderdag 8 december a.s. bij Huis van de Sport Groningen aan de Laan van de Sport 6 te Hoogezand.

Sport Technisch Kader nodigt u van harte uit bij deze avond aanwezig te zijn om samen met hen, vertegenwoordigers van pensioenfonds Zorg & Welzijn en FNV Sport stil te staan bij de mogelijkheden van dit unieke model.

Programma
19:15-19:30 uur Ontvangst
19:30-19:35 uur Welkomstwoord en aanleiding pensioenvoorziening
19:35-20:30 uur Mogelijkheden en consequentie voor trainer en vereniging
20:30-20:45 uur Pauze
20:45-21:15 uur Presentatie FNV Sport
21:15 uur Afsluiting

Als het bovenstaande uw interesse gewekt heeft, dan kunt u zich tot uiterlijk 5 december, aanmelden via onderstaand formulier.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u tijdens kantooruren bellen met Myra Illés van Sport Tech-nisch Kader Groningen (0598 - 32 32 00).

Wij hopen u op 8 december te mogen begroeten!

Voor aanmelden klik hier.

Meer nieuws

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

Gronings Sportdebat kent geen winnaar

'Kinderen acht uur stil laten zitten is misdadig'

'Vergeten' Oost-Groningers fitter geworden

meer nieuws in het archief