Zoek binnen hvdsg.nl...

Stem op sporttalent van het jaar!

Fonds Gehandicaptensport is op zoek naar een breedtesporter met een talent in de meest brede zin van het woord.  Iemand die persoonlijke records heeft weten te verbreken. Die een grote persoonlijke of sportieve ontwikkeling heeft doorgemaakt. Of die een inspiratie is voor andere sporters. 

De eerste 34 sporters zijn al genomineerd en staan op de stemsite www.sporttalentvanhetjaar.nl. Zo ook ‘de talenten van het noorden’ : tennisster Joyce Haringa van LTC NOHN, voetballer Nune van Lint van Kids United van FC Groningen en voetballer Benjamin Huizinga van VV SJS. 
 

Breng je stem uit!

Ga snel naar www.sporttalentvanhetjaar.nl en breng een stem uit op één of meerdere genomineerden. En wie weet gaat jouw favoriet er dit jaar met de titel en de bijbehorende prijzen vandoor! Een geldbedrag van € 750,-, persoonlijke coaching en maar liefst € 5.000,- voor de vereniging.


Nomineer de sporter waarvan jij vindt dat hij/zij deze titel verdient!

Ken of ben je iemand met een talent ? Ga dan ook naar de stemsite en geef jezelf of jouw favoriet snel op! Schrijf een korte motivatie en plaats daarbij een leuke foto of een filmpje!

Er zijn in totaal 5 stemronden. Elke stemronde gaat het aantal stemmen weer op 0 zodat iedereen weer evenveel kans maakt op het behalen van een halve finale plaats. Per ronde gaan de 2 sporters met het meest aantal stemmen door naar de halve finale (van 17 oktober tot 1 november). De 3 kandidaten met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Een deskundige en onafhankelijke jury kiest uit deze finalisten de uiteindelijke winnaar.  Daarbij wordt gekeken naar onder meer aspecten als doorzettingsvermogen, lef en inspiratie. Op 8 november a.s. zal de winnaar tijdens het Nationaal Gala voor de Gehandicaptensport in de Amsterdam ArenA bekend gemaakt worden.

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief