Zoek binnen hvdsg.nl...

Stem op genomineerden Groninger Noordlease Sportgala 2012!

De Sportprijscommissie heeft de genomineerden vastgesteld voor het Groninger Noordlease Sportgala 2012. Vanaf vandaag kan er GESTEMD WORDEN op de genomineerden voor Sportman/Sportvrouw en Sportploeg. Het gala vindt plaats op 17 december in MartiniPlaza in Groningen. Tijdens de gala-avond staat het uitreiken van de sportprijzen centraal.

Onderstaand per categorie de genomineerden:

Sportman/sportvrouw

- Giovanni Codrington, atletiek
- Ranomi Kromowidjojo, zwemmen
- Jur Vrieling, hippisch

Sportploeg

- Bobteam van Calker, bobslee
- Groningen Atletiek (dames), atletiek
- Abiant/Lycurgus, volleybal

Op de categorieën Sportman/Sportvrouw en Sportploeg kan door het Groninger publiek tot en met 14 december gestemd worden via www.groningersportheld.nl. De selectiecriteria, op basis waarvan de Sportprijscommissie de genomineerden heeft vastgesteld, zijn hier ook te downloaden.

Sporttalent

- Rianne Echten, korfbal
- Eva Reinders, atletiek kogelslingeren
- Marieke Tienstra, zwemmen

Op het sporttalent van het jaar kan niet gestemd worden door het publiek. De winnaar zal bepaald worden door de Sportprijscommissie. Naast voorgenoemde prijzen zal dit jaar ook weer de Provinciale Sportprijs worden uitgereikt. Deze prijs wordt bepaald door de Provincie Groningen en de Sportprijscommissie samen.

Partners

Noordlease is net als vorig jaar naamgever van het Sportgala. RTV Noord en Dagblad van het Noorden zijn samen mediapartners van het Groninger Noordlease Sportgala 2012. Noorderpoort, Provincie Groningen, Gemeente Groningen en MartiniPlaza hadden hun commitment voor het gala al eerder getoond.

Naast deze zeven grote partners hebben Alfa-college, BanoPro, BDO, CompuSystems, Gemeente Eemsmond, Grontmij, Heijkoop & Partners Gerechtsdeurwaarders, ING, Instituut voor Sportstudies (HIS), iWink, Wagner Group en WM Veenstra Druk Print Sign zich aan het sportgala gecommitteerd.

Meer nieuws

SportinZicht juli 2018 nu online!

Zeven Groninger subsidieaanvragen Sportimpuls gehonoreerd

Helft van de kinderen beweegt te weinig

Inzetten beweegcoach loont

Selectie FC Groningen bij finale Buurt Battle!

meer nieuws in het archief