Zoek binnen hvdsg.nl...

Stem op de genomineerden Groninger Noordlease Sportgala 2011

De Sportprijscommissie heeft de genomineerden vastgesteld voor het Groninger Noordlease Sportgala 2011. Het gala vindt plaats op 19 december in MartiniPlaza in Groningen. Tijdens de gala-avond staat het uitreiken van de sportprijzen centraal.

Onderstaand per categorie de genomineerden:

Sportman/sportvrouw
- Ranomi Kromowidjojo, zwemmen
- Bauke Mollema, wielrennen
- Kim Polling, judo

Sportploeg
- Gasterra Flames, basketbal
- Groningen Atletiek (dames), atletiek
- Rogier Blink & Nanne Sluis, roeien

Op de categorieën Sportman/ sportvrouw en Sportploeg kan door het Groninger publiek tot en met 16 december gestemd worden. Stem hier. De selectiecriteria, op basis waarvan de Sportprijscommissie de genomineerden heeft vastgesteld, zijn te downloaden op www.groningersportheld.nl.

Sporttalent
- Rianne Echten, korfbal
- Henk Jaap Moorlag, mountainbiken
- Marije Oosterhuis, zwemmen (aangepast sporten, lichamelijke beperking)

Op het sporttalent van het jaar kan niet gestemd worden door het publiek. De winnaar zal bepaald worden door de Sportprijscommissie. Naast voorgenoemde prijzen zal dit jaar ook weer de Provinciale Sportprijs worden uitgereikt. Deze prijs wordt bepaald door de Provincie Groningen en de Sportprijscommissie samen.

Partners
Noordlease wordt net als vorig jaar naamgever van het gala. RTV Noord en Dagblad van het Noorden zijn samen mediapartners van het Groninger Noordlease Sportgala 2011. Noorderpoort, Provincie Groningen en MartiniPlaza hebben hun commitment voor het gala ook getoond.

Naast de zes grote partners hebben ook BanoPro, ING, Heijkoop & Partners Gerechtsdeurwaarders, Gemeente Groningen, BDO, Alfa-college, het Instituut voor Sportstudies, MartiniSport, WM Veenstra, BioMCN, CompuSystems, Grontmij en Menzis zich aan het sportgala gecommitteerd.

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief