Zoek binnen hvdsg.nl...

Sportloket UMCG

Donderdag 31 januari stond de Fontijnstraat van UMCG centraal als locatie voor de activiteiten van het Sportloket UMCG. Bezoekers, personeelsleden en overige belangstellenden konden ditmaal kennismaken met rolstoeldansen en zitvolleybal. Dit werd mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van sc Bartje uit Assen voor het zitvolleybal en Gehandicapten sport Vereniging Groningen voor het rolstoeldansen.

Mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte die onder behandeling zijn in het UMCG kunnen bij het Sportloket terecht met alle vragen over sportbeoefening: het aanbod van geschikte sportmogelijkheden, het kiezen van een vervangende sport, sportkeuringen, blessurebehandeling, hulpmiddelen (zoals een aangepaste rolstoel), verwijzing naar het spreekuur ‘sport en handicap’, enzovoorts.
Het Sportloket houdt spreekuur op elke eerste en derde donderdag van de maand, van 13.00 – 16.00 uur, in de polikliniek Revalidatie, Fonteinstraat 4, UMCG.
Het Sportloket is een initiatief van het Centrum voor Revalidatie, Huis voor de Sport Groningen en Gehandicaptensport Nederland. Ook Sportgeneeskunde-UMCG ondersteunt dit initiatief.

Meer nieuws

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

Gronings Sportdebat kent geen winnaar

'Kinderen acht uur stil laten zitten is misdadig'

'Vergeten' Oost-Groningers fitter geworden

meer nieuws in het archief