Zoek binnen hvdsg.nl...

Sportloket UMCG

Donderdag 31 januari stond de Fontijnstraat van UMCG centraal als locatie voor de activiteiten van het Sportloket UMCG. Bezoekers, personeelsleden en overige belangstellenden konden ditmaal kennismaken met rolstoeldansen en zitvolleybal. Dit werd mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van sc Bartje uit Assen voor het zitvolleybal en Gehandicapten sport Vereniging Groningen voor het rolstoeldansen.

Mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte die onder behandeling zijn in het UMCG kunnen bij het Sportloket terecht met alle vragen over sportbeoefening: het aanbod van geschikte sportmogelijkheden, het kiezen van een vervangende sport, sportkeuringen, blessurebehandeling, hulpmiddelen (zoals een aangepaste rolstoel), verwijzing naar het spreekuur ‘sport en handicap’, enzovoorts.
Het Sportloket houdt spreekuur op elke eerste en derde donderdag van de maand, van 13.00 – 16.00 uur, in de polikliniek Revalidatie, Fonteinstraat 4, UMCG.
Het Sportloket is een initiatief van het Centrum voor Revalidatie, Huis voor de Sport Groningen en Gehandicaptensport Nederland. Ook Sportgeneeskunde-UMCG ondersteunt dit initiatief.

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief