Zoek binnen hvdsg.nl...

Sportkracht12 uit de startblokken

Sportkracht12 is het landelijk dekkend loket van 12 provinciale sportorganisaties, dat vraaggestuurde en tailormade projecten lokaal uitvoert op het gebied van sportbeleid, sportstimulering en gezondheid. Met gebundelde kennis en ervaring én een uitgebreid netwerk is Sportkracht12 dé implementatiepartner voor landelijke organisaties, die Nederland sportiever en gezonder willen maken.

Met het aantrekken van accountmanager Jaap de Graaf, communicatieadviseur Frouke van Laar en een gedreven dagelijks bestuur bestaande uit Monica Visser (directeur Sportservice Flevoland), Saakje Mulder (Sport Fryslan), Bart Volkerijk (directeur Sportservice Zuid-Holland) en Jack Opgenoord (directeur Huis voor de Sport Limburg) is Sportkracht12 nu echt uit de startblokken.
In oktober is door de Algemene Ledenvergadering een plan van aanpak 2012 goedgekeurd, waarin producten en diensten zijn vastgesteld en kansrijke opdrachtgevers zijn geïnventariseerd. De komende maanden worden met diverse partijen gesprekken gevoerd om samenwerking te verkennen en landelijke opdrachten te verwerven.
Inmiddels heeft de KNKV Sportkracht12 gevraagd te helpen bij de uitrol van het project KombiFit 45+ (werven van 450 nieuwe leden).
Voor meer informatie: www.sportkracht12.nl.

Meer nieuws

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

Gronings Sportdebat kent geen winnaar

'Kinderen acht uur stil laten zitten is misdadig'

'Vergeten' Oost-Groningers fitter geworden

meer nieuws in het archief