Zoek binnen hvdsg.nl...

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Werving & Selectie in de sport. Omdat elke sport de beste mensen verdient!Sinds kort bieden Huis voor de Sport Groningen, Sport Drenthe en Sport Fryslân als Sportkracht Noord een nieuwe dienst aan: SportMatchNoord. SportMatchNoord is dé specialist op het gebied van werving en selectie van sportpersoneel in Noord-Nederland.

De dienst bestaat uit bemiddeling tussen werkgevers die op zoek zijn naar sportpersoneel en werknemers die op zoek zijn naar een baan in de sport. Het netwerk van de partners in de noordelijke sportwereld is enorm en maakt dat de kans op een match aanzienlijk wordt vergroot.

Op zoek naar een baan in de sport?
SportMatchNoord helpt iedereen met een sportopleiding of trainersdiploma bij het vinden van een baan in de sport. Of het nu gaat om een buurtsportcoach, trainer, recreatieleider, zwemonderwijzer of gymdocent. Zowel voor parttime- als fulltimebanen.

Aanmelden via website
Belangstellenden die een (nieuwe) uitdagende sportbaan in Noord-Nederland zoeken en hierbij ondersteuning willen, kunnen zich aanmelden via www.sportmatchnoord.nl. Organisaties kunnen hier vacatures aanmelden en mensen die een (nieuwe) sportbaan zoeken kunnen hun CV uploaden. Vervolgens gaat SportMatchNoord op zoek naar de perfecte match.

Meer informatie
Kijk op www.sportmatchnoord.nl, of neem contact op met Bas van de Kant via E info@sportmatchnoord.nl, of T 06-26975251

         

 

 

Meer nieuws

Behoeftepeiling buurtsportcoaches oktober 2019

12 november: Sportcafé stad Groningen

November: "ALLE Groningers doen mee!"

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

meer nieuws in het archief