Zoek binnen hvdsg.nl...

Sporthopper breekt alle records

Sporthopper, het sportkennismakingsprogramma voor jeugd tussen 4 en 15 jaar,  is populairder dan ooit. Ruim 1460 kinderen meldden zich aan voor één of meerdere van de bijna 200(!) kennismakingscursussen in de periode lente/zomer 2018. Ook het aantal sportaanbieders groeide naar ruim 60

Winst op meerdere gebieden
Sporthopper is al jaren een begrip in de gemeente Groningen. Veel kinderen worden lid van een sportvereniging als gevolg van deelname aan het programma. Ook sportaanbieders geven aan veel profijt te hebben van de Sporthopper, omdat het een laagdrempelige en praktische manier is om gemeente breed sport- en beweegaanbod onder de aandacht te brengen van kinderen en daardoor nieuwe leden te werven. Door deelname aan Sporthopper krijgt de vereniging de kans zich breed te profileren en daarnaast een bijdrage te leveren aan het stimuleren van een gezonde leefstijl bij jeugd.

Meer informatie?
Neem eens een kijkje op de vernieuwde website www.sporthopper.nl. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met projectcoördinator Bas Veldman via E b.veldman@hvdsg.nl of T 05-87 00 100.

Meer nieuws

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

Gronings Sportdebat kent geen winnaar

'Kinderen acht uur stil laten zitten is misdadig'

'Vergeten' Oost-Groningers fitter geworden

meer nieuws in het archief