Zoek binnen hvdsg.nl...

Sporthopper breekt alle records

Sporthopper, het sportkennismakingsprogramma voor jeugd tussen 4 en 15 jaar,  is populairder dan ooit. Ruim 1460 kinderen meldden zich aan voor één of meerdere van de bijna 200(!) kennismakingscursussen in de periode lente/zomer 2018. Ook het aantal sportaanbieders groeide naar ruim 60

Winst op meerdere gebieden
Sporthopper is al jaren een begrip in de gemeente Groningen. Veel kinderen worden lid van een sportvereniging als gevolg van deelname aan het programma. Ook sportaanbieders geven aan veel profijt te hebben van de Sporthopper, omdat het een laagdrempelige en praktische manier is om gemeente breed sport- en beweegaanbod onder de aandacht te brengen van kinderen en daardoor nieuwe leden te werven. Door deelname aan Sporthopper krijgt de vereniging de kans zich breed te profileren en daarnaast een bijdrage te leveren aan het stimuleren van een gezonde leefstijl bij jeugd.

Meer informatie?
Neem eens een kijkje op de vernieuwde website www.sporthopper.nl. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met projectcoördinator Bas Veldman via E b.veldman@hvdsg.nl of T 05-87 00 100.

Meer nieuws

Gronings Sportdebat

Inschrijving Sporthopper geopend

Provinciale vrijwilligersprijs 2018

Subsidiepot van 87 miljoen euro voor sportclubs

SportinZicht juli 2018 nu online!

Zeven Groninger subsidieaanvragen Sportimpuls gehonoreerd

meer nieuws in het archief