Zoek binnen hvdsg.nl...

Sportaanbod in kaart; een overzicht van meer dan 2000 sportaanbieders

Eind 2012 is de website van Sportplein Groningen gelanceerd. Onderdeel van deze website is een overzicht van meer dan 2000 sportaanbieders in de provincie Groningen. Je kan er zoeken op sportaanbod in een bepaalde gemeente, plaats met een bepaalde straal, op doelgroep en op soort activiteit.

Het aangepast sportaanbod dat je eerder kon vinden op www.hvdsg.nl kun je dus nu vinden op www.sportpleingroningen.nl/sportaanbod. Uiteraard is het toegestaan op jullie website een directe link te plaatsen naar Sportplein Groningen mocht dat gewenst zijn. Eventueel kunnen we ook een afbeelding aanleveren die je kunt plaatsen op de site om daar de link achter de plaatsen. Mocht je daar in geïnteresseerd zijn stuur dan een e-mail naar info@sportpleingroningen.nl. We zorgen er dan voor dat je deze afbeelding ontvangt.


Ontbreekt er aanbod of is informatie onjuist of onvolledig?
We doen ons best het aanbod up to date te houden maar het kan natuurlijk zo zijn dat er nog aanbod ontbreekt of onjuist vermeld staat. Het aanmelden van nieuw aanbod kan direct op de website: www.sportpleingroningen.nl/sportaanbod . Het doorgeven van wijzigingen kan door een e-mail te sturen naar info@sportpleingroningen.nl.

Meer nieuws

Nieuwsbrief Buurtsportcoach Academy Noord

Nieuwsbrief KennisLab BIOR Noord

Lancering Buurtsportcoach Academy Noord

Lancering Sport- en Cultuurhopper in gemeente Groningen

WandelFit met Ommetjes Tocht om de Noord

2e Pilotfase Vrijwilligers & Co

Nieuwe ronde Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2019-2020

De 6 B’s die essentieel zijn voor vrijwilligerswerk

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

meer nieuws in het archief