Zoek binnen hvdsg.nl...

Slimme kracht

Bij Huis voor de Sport Groningen zetten we ook het komend jaar dagelijks mensen in beweging. Door te werken aan de juiste faciliteiten, het organiseren van menskracht, en het bij elkaar brengen van bevlogenheid, kennis en ervaring om te komen tot laagdrempelige breedtesport voor iedereen.

Omdat ook wij te maken hebben met de huidige economie in een wereld die verandert, moeten we zo slim mogelijk gebruik maken van de middelen die we hebben. Want de behoefte aan meer beweging is van alle tijden, en drijft ons al jaren. Het is meer dan ooit nodig dat iedereen weet dat wij er zijn.

Daarom veranderen we de komende tijd van outfit. Zodat nog duidelijker is waar wij voor staan: het in beweging zetten van de mensen en organisaties om ons heen. Zo houden we Groningen fit en gezond, en werken we samen aan een gezonde winst voor iedereen. Die nieuwe outfit bestaat uit een vernieuwde huisstijl, en een nieuwe heldere naamstelling voor onze diensten. Dit vernieuwingsproces doen we zo verantwoord mogelijk, in fases, zodat we niks hoeven weg te gooien wat van waarde is.
 

Wat zeker blijft is de bevlogenheid van onze mensen, en daarmee de slimme kracht van Huis voor de Sport Groningen: partners bij elkaar brengen, coaches en trainers ontzorgen, clubs en verenigingen bijstaan en initiatiefnemer zijn van breedtesport voor zo veel mogelijk mensen. Dit alles krijgt vanaf nu een nóg duidelijker gezicht en sterkere boodschap: Blijf Bewegen!

Meer nieuws

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

Inschrijving Sporthopper geopend

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

meer nieuws in het archief