Zoek binnen hvdsg.nl...

Schoolvolleybal A.v.v. Merna

Volleybalvereniging A.v.v. Merna organiseert in december een uniek volleybaltraject in samenwerking met Huis voor de Sport Groningen.

Op alle basisscholen staat de gymles voor groepen 5 tot en met 8 de komende weken in het teken van volleybal. Daarnaast wordt er voor jeugdleden van Merna op maandag 15 december een heuse clinic verzorgd door speelsters en trainers van Lycurgus Dames 1.

Tijdens de clinic kunnen de trainers van Merna ervaren op welke wijze er getraind kan worden met de jeugd en wordt hen de kneepjes van het trainersvak verteld. De clinic vindt plaats van 18.30 – 20.00 uur in sporthal Leens, waarna Dames 1 van Lycurgus zelf traint van 20.00 – 21.30 uur. Belangstellenden zijn hierbij van harte welkom om een kijkje te komen nemen hoe er op nationaal niveau getraind wordt.

De entree is gratis.

Het traject wordt in de sporthal in Leens afgesloten met een scholenvolleybaltoernooi op maandag 22 december van 13.00 – 15.30 uur voor de groepen 5/6 en groep 7/8. Alle scholen kunnen hier aan meedoen door teams samen te stellen van 4 a 5 personen. Inschrijven kan tot uiterlijk 18 december bij j.kamminga@hvdsg.nl  o.v.v. teamnaam en naam/e-mail/telefoonnummer van de begeleid(st)er.

 

Meer nieuws

2e Pilotfase Vrijwilligers & Co

Nieuwe ronde Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2019-2020

De 6 B’s die essentieel zijn voor vrijwilligerswerk

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

Inschrijving Sporthopper geopend

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

meer nieuws in het archief