Zoek binnen hvdsg.nl...

Persluchtduiken OBS Lutje Til bij Kontiki Diving

Op vrijdagochtend 8 maart jl. hebben leerlingen van groep 5 tot en met 8 van openbare basisschool Lutje Til uit Tjuchem kennis gemaakt met persluchtduiken bij Kontiki Diving in Zuidbroek.

Na een inleidend theoriegedeelte trokken de leerlingen de duikspullen aan om vervolgens de opgedane kennis in praktijk te brengen (zie foto). Het werd verzorgd door deskundige instructeurs van Kontiki Diving.

Door de positieve reacties van zowel kinderen, ouders en begeleiding kan teruggekeken worden op een zeer geslaagde activiteit. Het persluchtduiken was alweer de 5e beweegactiviteit sinds de opening van de sportieve buitenschool OBS Lutje Til door Daniëlle Bekkering op 7 januari jl.
Eerder konden de leerlingen al kennis maken met skiën, judo, skaten en basketbal.
In maart en april staan nog 3 beweegactiviteiten op de agenda, te weten Circus, Kidsdance en Mountainbiken. Ook na de meivakantie zullen diverse sport- en beweegactiviteiten worden ingepland.

OBS Lutje Til wil zich profileren als gezonde, sportieve buitenschool.
Naast het aanbod van binnenschoolse sport- en beweegactiviteiten kunnen kinderen zich op vrijdagmiddagen ook uitleven tijdens de sportinstuif bij de buitenschoolse opvang “Elmo’s Daycare”. De instuif, verzorgd door een bevoegd sport- en beweegleidster, vindt plaats tussen 14:30 en 16:30 uur in sporthal de Velemansdroom in Tjuchem.
 

De coördinatie van de sport- en beweegactiviteiten wordt verzorgd door Huis voor de Sport Groningen.

Meer nieuws

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

Inschrijving Sporthopper geopend

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

meer nieuws in het archief