Zoek binnen hvdsg.nl...

Nieuwjaarsduik gemeente Delfzijl

Nieuwjaarsduik gemeente Delfzijl

Traditiegetrouw organiseren Huis voor de Sport Groningen en de gemeente Delfzijl op 1 januari 2014 de Nieuwjaarsduik op het strand in Delfzijl. Iedereen is van harte welkom om fris het nieuwe jaar in te duiken. Wethouder Jan Wolthof (Sport) geeft om 11.30 uur het startsignaal.

Omkleden
Deelnemers kunnen zich vanaf 11.00 uur omkleden in het Multicentrum aan de Zeebadweg. Zij kunnen hun auto parkeren bij en langs de Zeebadweg en bij het kantoor van Groningen Seaports aan de Handelskade Oost 1.

Begeleiding
Medewerkers van de ambulance en het duikteam van de brandweer begeleiden de Nieuwjaarsduik. EHBO’ers bemannen de post in het Multicentrum. Het Delfzijls Harmonie Orkest (DHO) verzorgt de muzikale omlijsting.

Vaantje
Na de Nieuwjaarsduik kunnen deelnemers in het Multicentrum douchen en omkleden. Hier krijgen ze ook koffie, thee en snert aangeboden. Als herinnering aan de Nieuwjaarsduik ontvangen alle deelnemers hier ook een vaantje.

Weersverwachting
De Nieuwjaarsduik is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Huis voor de Sport Groningen adviseert deelnemers om het weer goed in de gaten te houden via de website van Unox: www.unox.nl/nl/event/nieuwjaarsduik

Blijf op de hoogte
Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom de Nieuwjaarsduik in Delfzijl, kunnen geïnteresseerden de Facebook-pagina (www.facebook.com/Huisvoordesportdelfzijl) van Sportteam Delfzijl ‘liken’. Daarnaast is het laatste nieuws ook te volgen via Twitter (@Delfzijlactief).

Meer nieuws

2e Pilotfase Vrijwilligers & Co

Nieuwe ronde Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2019-2020

De 6 B’s die essentieel zijn voor vrijwilligerswerk

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

Inschrijving Sporthopper geopend

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

meer nieuws in het archief