Zoek binnen hvdsg.nl...

Nieuwe Sporthopper in de gemeente Groningen van start met maar liefst 46 sportaanbieders

Vanaf dinsdag 1 september gaat de nieuwe Sporthopper van start in de gemeente Groningen. In de herfst/winter editie van Sporthopper bieden maar liefst 46 sportaanbieders digitaal kennismakingscursussen aan voor kinderen van 4 tot en met 15 jaar. Kinderen kunnen met Sporthopper breed kennismaken met diverse takken van sport. Naast een gezonde leefstijl willen we bereiken dat kinderen een bewuste keuze maken voor een tak van sport, hun talenten ontdekken en daarmee langdurig sportbeoefenaar zijn.

Dubbele winst
Naast deze gezonde winst levert Sporthopper ook winst op voor de sportverenigingen. Sporthopper is namelijk een laagdrempelige en praktische manier om nieuwe leden te werven. Door deelname aan Sporthopper krijgt de vereniging de kans zich breed te profileren en een bijdrage te leveren aan het stimuleren van een gezonde leefstijl bij de jeugd.

Aanmelden
Alle kinderen uit de gemeente Groningen hebben een flyer ontvanger met het kennismakingsaanbod. Op www.sporthopper.nl kunnen kinderen zich inschrijven voor één of meerdere cursussen. Inschrijven kan nog tot en met woensdag 30 september via de website.

 

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief