Zoek binnen hvdsg.nl...

Nieuw: de app DVHN Sport

Op zaterdag 19 oktober lanceert Dagblad van het Noorden een nieuwe app, met uitsluitend sportnieuws. Via de app DVHN Sport kunnen sportliefhebbers de dagelijkse sporttabloid van Dagblad van het Noorden nu ook lezen op een tablet of smartphone. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

"Dagblad van het Noorden is de eerste krant in Nederland die al het sportnieuws dat in de krant staat nu ook uitserveert op een smartphone of tablet", zegt Martin Messing, chef sportredactie van Dagblad van het Noorden. "We maken elke dag al een sporttabloid met minimaal 10 pagina's sport. DVHN Sport is nu ook voor een relatief gering bedrag elke dag te downloaden via de app. Je kunt de krant dan lezen in pdf-formaat, hetgeen betekent dat de prachtige en kenmerkende vormgeving van de sporttabloid overeind blijft."

Dagblad van het Noorden had al een eigen app. Met de sportapp richt de krant zich specifiek op de sportliefhebber die nu geen krant leest, maar wel geïnteresseerd is in (regionaal) sportnieuws. "Veel mensen, met name jongeren, lezen geen krant meer, maar nemen het nieuws tot zich via digitale podia. Wij richten ons met deze app op deze doelgroep. Ben je geïnteresseerd in het noordelijk sportnieuws, dan moet je DVHN Sport lezen", aldus Martin Messing.

Naast de dagelijkse sporttabloid biedt de app DVHN Sport een actuele nieuws-ticker met het laatste sportnieuws: regionaal, nationaal en internationaal. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Maak voor slechts € 5,- per maand kennis met de app. Ga naar www.dvhn.nl/dvhnsportapp.

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief