Zoek binnen hvdsg.nl...

Partner in beeld: Medigros

"Medigros verwelkomt ook uw vereniging graag als klant"

Als specialist in het leveren van Sport en Medische producten maakt Medigros ondertussen snel naam binnen de Sport markt. Sportverenigingen, fysiotherapiepraktijken, Para Medische Zorg, maar ook particuliere klanten kunnen terecht bij Medigros.

Steeds meer sportverenigingen gaan door de toenemende druk op budgetten op zoek naar een betaalbare leverancier. Medigros onderscheidt zich hierin door haar scherpe prijsstelling, snelle service en de persoonlijke manier van werken. Medigros maakt het verschil!


vlnr: Ciska Wold, Leo Blom, Dennis van der Sluijs

Buiten verzorgingsmaterialen levert Medigros ook diverse andere producten. Dat varieert van EHBSO, massagebanken tot aan producten ter voorkoming van blessures, zoals braces, compressie- en protectiekleding.

Medigros is actief binnen de amateursport, maar levert ook aan verschillende professionele sportverenigingen. Sc Heerenveen, Landstede Volleybal, Landstede Basketbal en Gasterra

Flames Basketbal zijn vooraanstaande namen die ook door Medigros worden beleverd. Trots zijn wij te kunnen vermelden dat ook Bekerwinnaar PEC Zwolle voor seizoen 2014-2015 haar producten gaat betrekken bij Medigros.

Wilt u ook geïnformeerd worden over de mogelijkheden? Wij komen graag eens langs om u te overtuigen van de meerwaarde van Medigros.

Voor u heeft Medigros een speciale actiesite gemaakt met zeer voordelige producten. Kijk snel op www.medigros.nl/hvdsg

Partnerplaform
Medigros is partner van Huis voor de Sport Groningen binnen het thema “Versterking van Sportverenigingen”

 

 

Meer nieuws

November: "ALLE Groningers doen mee!"

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief