Zoek binnen hvdsg.nl...

Lotenverkoop van de Grote Clubactie spekt clubkas

Sportverenigingen in het hele land kregen vorig jaar negen miljoen euro van de Grote Clubactie uitgekeerd. Verenigingen die dit jaar ook kans willen maken op een bijdrage kunnen nu mee doen aan de lotenverkoop. Aanmelden kan aan via www.sportservicedesk.nl. Van de opbrengst van de lotenverkoop is 80 procent bestemd voor de eigen vereniging en vrij besteedbaar.

De kantine verven, nieuwe sportvelden aanleggen of nieuwe clubkleding aanschaffen? Vanwege geldgebrek kan een vereniging vaak niet al haar wensen uitvoeren. De Grote Clubactie heeft dé oplossing waarmee verenigingen op een eenvoudige manier geld kunnen verdienen. Ruim 7.000 verenigingen deden vorig jaar mee. Het maakt niet uit waar de opbrengst van de lotenverkoop voor ingezet wordt. Via www.sportservicedesk.nl kunnen verenigingen die nog niet eerder hebben deelgenomen zich vanaf nu aanmelden.

SportServiceDesk
De SportServiceDesk en de Grote Clubactie maken zich samen sterk voor vrijwilligerswerk. De SportServiceDesk is dé landelijke website voor sportvrijwilligers. Huis voor de Sport Groningen is partner van deze meest bezochte helpdesk voor sportverenigingen. Hierop zijn te vinden: handige documenten, informatie en tips over twintig verschillende thema’s zoals verenigingsmanagement, bar en kantine, sponsoring, accommodatie en wet- en regelgeving.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Grote Clubactie of de SportServiceDesk kijk op dan op www.sportservicedesk.nl.

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief