Zoek binnen hvdsg.nl...

Loop jij ook mee met de Junior KleuRUN voor Make-A-Wish Nederland?

Op woensdag 3 juli vindt ook de eerste editie van Junior KleuRUN van Grunn plaats. Deze loop is bestemd voor kinderen tot en met 12 jaar. Het wordt een super toffe en kleurrijke middag! Ben jij er ook bij?

Om 14.00 uur wordt op de Drafbaan in het Stadspark Groningen het startschot gegeven voor de sponsorloop. Tijdens het hardlopen word je bestrooid met gekleurd poeder. Het is de bedoeling zoveel mogelijk geld op te halen door middel van een sponsorlijst. Probeer zo veel mogelijk rondjes te lopen, want als jij het meeste geld ophaalt maak je kans op leuke prijzen!

Ken jij klasgenootjes of vrienden van je (sport)vereniging die ook mee willen doen? Geef je dan op als klas of team en maak samen kans op mooie prijzen. Natuurlijk kan jij je ook als individu of als zelf samengesteld team opgeven, bijvoorbeeld met vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt.

De opbrengst van Junior KleuRUN gaat naar Make-a-Wish Nederland. Deze organisatie vervult de wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Op deze manier geef je ook jouw leeftijdsgenootjes die niet mee kunnen rennen een beetje kleur aan hun leven!

• Een ronde op de drafbaan is één kilometer. Tijdens deze ronde zullen de kinderen 2x door een kleurenzone heen lopen (na 500 meter, en na 1000 meter).
• Wij hebben geen minimum leeftijd opgesteld, maar wij schatten de jongste deelnemer rond de 4 jaar.
• Er wordt de kinderen geen minimum of maximum afstand opgelegd, ze mogen dit zelf bepalen.
• Het inschrijfgeld voor een kind bedraagt 10 euro. De contactpersoon zal na inschrijving (nadat de bevestigingsmail is verstuurd) een sponsorlijst per mail ontvangen. De kinderen kunnen op deze manier extra geld ophalen voor Make-A-Wish en tegelijkertijd meedingen naar mooie prijzen.


BEGELEIDERS:
• Basisscholen of (sport)verenigingen: één begeleider per 10 kinderen.
• Zelf samengestelde teams: één begeleider per team.
• Individu: geen begeleider (er mag wel iemand langs de kant mee lopen).

Begeleiders hoeven zichzelf niet in te schrijven. Zij kunnen op de dag zelf aangeven bij welke klas/vereniging/team zij begeleider zijn!

Deze kleurrijke dag mag je natuurlijk niet missen. Hoe meer mensen er mee lopen, hoe meer wensen er vervult kunnen worden. Vraag daarom je klas, sportvereniging of vriendjes en vriendinnetjes om samen mee te doen! Alle mensen die deze top junior runners aan willen moedigen, zijn uiteraard van harte welkom op de dag zelf.

Meld je hier aan!

Als je nog vragen hebt, beantwoorden wij deze graag. Mail naar juniorkleurun@outlook.com.

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief