Zoek binnen hvdsg.nl...

Lancering Partnerplatform druk bezocht

Donderdagavond vond de officiële lancering van het Partnerplatform van Huis voor de Sport Groningen plaats. Met meer dan 100 aanwezigen kunnen we terug kijken op een geslaagde avond. De bijeenkomst vond plaats bij Noordlease in Groningen. Onder leiding van Eva Hulscher gaf Kees Jansma, voorzitter van Jeugdsportfonds Nederland, een kijkje achter de schermen van het Nederlands voetbalelftal. Daarnaast vertelde hij vol enthousiasme over zijn nieuwe rol als voorzitter van het Jeugdsportfonds Nederland.

Veiling Jeugdsportfonds
Onder de bezielende leiding van Jacques d’Ancona werd een aantal unieke sportattributen en (sport)arrangementen geveild. De voetbalschoenen van Arjen Robben leverden € 400 op. Het totaal arrangement bij MartiniPlaza € 250 en het shirt van het Nederlands Elftal met alle handtekeningen van de spelers leverde €1000 op. De totale opbrengst van deze veiling, inclusief een donatie vanuit Huis voor de Sport Groningen, was € 4.250 en komt geheel ten goede aan het Jeugdsportfonds Groningen. Op deze manier brengen we 17 kinderen aan het sporten. Een erg mooi resultaat.
 

Lancering Partnerplatform
De aanwezigen maakten deze avond ook kennis met de vele bijzondere themaprogramma’s en de verschillende vormen van lidmaatschap binnen het Partnerplatform van Huis voor de Sport Groningen. Daarnaast hebben Rabobank (Stad en Midden Groningen, Zuid en Oost Groningen) en Noorderpoort hun handtekening onder het partnerschap gezet. Een goed begin voor een mooie, langdurige samenwerking. Alle huidige partners werden ingezet om, op een ludieke manier, alle aanwezigen te vragen ook ‘aan te haken’ bij het Partnerplatform. Dit resulteerde in legio visitekaartjes van geïnteresseerde bedrijven. De aankomende weken gaat Huis voor de Sport Groningen met deze bedrijven in gesprek om te kijken of er een samenwerking kan ontstaan. Op dit moment telt het Partnerplatform 15 bedrijven als Supersupporter en 3 gemeenten als Supporter. Doel is om uiteindelijk een groot netwerk te creëren met een diversiteit aan bedrijven. Deze avond was daar een geslaagde start voor.
 

Algemene informatie Partnerplatform
Als deelnemer aan het Partnerplatform draagt een organisatie direct bij aan beweging in onze provincie. Beweging voor kinderen en senioren, voor werknemers en mensen met een beperking. Binnen het brede netwerk van Huis voor de Sport Groningen vinden we altijd de juiste match tussen middelen en mensen, tussen vraag en behoefte. Zo zorgen we samen voor gezonde winst. Voor u, voor iedereen.
Is uw organisatie ook geïnteresseerd in het Partnerplatform? Stuur dan een e-mail naar info@hvdsg.nl. Voor meer informatie over Partnerplatform kijk op www.hvdsg.nl/partnerplatform.

Meer nieuws

2e Pilotfase Vrijwilligers & Co

Nieuwe ronde Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2019-2020

De 6 B’s die essentieel zijn voor vrijwilligerswerk

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

Inschrijving Sporthopper geopend

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

meer nieuws in het archief