Zoek binnen hvdsg.nl...

Kom naar de Sportinstuif aangepast in beweging op 27 april

Zaterdag 27 april van 10.00 tot 15.00 uur Parkstadhal en Sorghvliethal Veendam

Kom jij naar de Sportinstuif aangepast in beweging? Tijdens de Sportinstuif maak je kennis met het huidige sportaanbod voor mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening in de regio. Ook kun je kennis maken met nieuwe mogelijkheden voor bewegen. Met behulp van fittesten test je hoe fit je bent en volgt er een beweegadvies. Na afloop van de Sportinstuif wordt nieuw sportaanbod opgezet aan de hand van de behoefte die we peilen tijdens de Sportinstuif.

Voor wie?

De Sportinstuif is bedoeld voor iedereen met een lichamelijke beperking of chronische aandoening voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is. Ook familie, vrienden en kennissen zonder beperking of aandoening zijn van harte welkom om deel te nemen aan de Sportinstuif en kennis te maken met de verschillende takken van aangepast sportaanbod.

Programma-onderdelen

Op het programma staan kennismaking met verschillende sporten, waaronder tennis, basketbal, persluchtduiken, nordic walking, waterbasketbal en tai chi, Een tafeldiscussie over wat je motiveert of tegenhoudt om te bewegen, fittesten om te weten te komen hoe fit je bent met aansluitend een gesprek met een beweegadviseur en tot slot kun je deelnemen aan de Paralympische fysieke test van NOC*NSF.

Meer informatie en aanmelden

Het complete programma vind je hier. Hier kun je je ook aanmelden voor de Sportinstuif. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Mariska Zwartsenburg van Huis voor de Sport Groningen, e-mail: m.zwartsenburg@hvdsg.nl of telefoonnummer: 0598-323200.

Meer nieuws

Behoeftepeiling buurtsportcoaches oktober 2019

12 november: Sportcafé stad Groningen

November: "ALLE Groningers doen mee!"

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

meer nieuws in het archief