Zoek binnen hvdsg.nl...

Inschrijving Walk for Life Groningen 2013 gestart

Zaterdag 20 april is het weer zover. Dan vindt de negende editie van de Walk for Life Groningen, het recreatieve loop- en wandelevenement van Noord Nederland, plaats rondom het Paterswoldsemeer in Groningen. Naast een gezellige en sportieve dag voor jong en oud is de Walk for Life Groningen vooral een sportieve strijd tegen kanker. De afgelopen 8 jaar is met de Walk for Life Groningen meer dan € 150.000 ingezameld voor onderzoek naar kanker onder jongvolwassenen (uitgevoerd door het UMCG Kanker Researchfonds). Het streven is om hier in 2013 weer een flink bedrag aan toe te voegen!

Inschrijving voor 2013 is maandag 21 januari gestart

De inschrijving voor de Walk for Life Groningen 2013 is maandag 21 januari van start gegaan. Iedereen die mee wil lopen in deze sportieve strijd tegen kanker kan zich nu inschrijven via de vernieuwde website van de Walk for Life Groningen (www.walkforlifegroningen.nl). Voor deelname aan de Walk for Life Groningen wordt een minimale bijdrage van €10,- gevraagd.
In verband met de gemeentelijke vergunningen kunnen er dit jaar maximaal 2000 mensen deelnemen aan de Walk for Life Groningen. Deelname vindt plaats op volgorde van inschrijving. Vol = Vol.
 

Aangepaste starttijden
 

Ook in 2013 biedt de Walk for Life Groningen verschillende disciplines om aan deel te nemen. Naast het wandelen en hardlopen (verschillende afstanden) zijn er ook weer routes voor Nordic Walkers, Wheelers en Handbikers. Daarnaast wordt er voor kinderen een speciale Kids Run georganiseerd en zullen bekende en minder bekende mascottes weer strijden om de titel in de Dutch Open Mascotte Run.
 

Wat wel veranderd is dit jaar zijn de starttijden van de verschillende disciplines. Door deze opnieuw in te delen zijn de binnenkomsten beter in evenwicht gebracht en krijgen prominente onderdelen als de Kids Run en de Dutch Open Mascotte Run meer aandacht. Dit nieuwe programma moet ervoor zorgen dat de Walk for Life Groningen dit jaar nog gezelliger gaat worden dan in voorgaande jaren! Meer informatie over het nieuwe programma is te vinden op de website.
De Walk for Life Groningen 2013 belooft weer een groot feest voor jong en oud te worden. Voor meer informatie en inschrijven kan men terecht op de website www.walkforlifegroningen.nl

Meer nieuws

Behoeftepeiling buurtsportcoaches oktober 2019

12 november: Sportcafé stad Groningen

November: "ALLE Groningers doen mee!"

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

meer nieuws in het archief