Zoek binnen hvdsg.nl...

Inschrijving 24e Klap tot Klaploop van start

STADSKANAAL – Op maandag 21 april, Tweede Paasdag, vindt de 24e editie van de Univé Klap tot Klaploop plaats. De voorinschrijving via www.klaptotklaploop.nl gaat op zaterdag 1 februari van start en is die dag vanaf 14.00 uur mogelijk voor alle onderdelen. Nieuw is het Nordic Walking/Sportief Wandelen over 5000 of 10.000 meter. In tegenstelling tot voorgaande jaren, vinden alle jeugdlopen plaats bij de start in Musselkanaal. De voorinschrijving loopt tot en met zondag 6 april.

Betaling vindt evenals bij de vorige editie plaats via IDEAL. Dit werkt via internetbankieren. De betaling is in een paar stappen verricht en u bent gegarandeerd van inschrijving. Het betalen via IDEAL geldt voor alle onderdelen, behalve de Bambinoloop. Deelnemers aan deze loop over 500 meter kunnen zich van 14 tot en met 18 april ook inschrijven bij Fysiotherapie/BAG Kanaalstreek In Musselkanaal. Uitsluitend voor de Bambinoloop, leeftijd tot en met 6 jaar, is inschrijven bij de start ook mogelijk tot 11.30 uur.

Afhalen startnummers en ChampionChip
Deelnemers die zich via voorinschrijving hebben aangemeld, kunnen hun startnummer en eventueel ChampionChip ophalen op zaterdag 19 april van 13.00 tot 18.00 uur in de studio van RTV Stadskanaal in Stadskanaal of op maandag 21 april van 10.00 tot 13.00 uur in sporthal De Spont. Deelnemers aan de jeugdprestatielopen over 1000 of 2000 meter die niet in de gelegenheid zijn hun startnummer op zaterdag 19 april op te halen in de studio van RTV Stadskanaal, dienen dat op maandag 21 april alsnog te doen bij de start in Musselkanaal. Startnummers en dergelijke worden niet thuis gestuurd.

Na-inschrijving
Op zaterdag 19 april is er in de studio van RTV Stadskanaal, van 13.00 tot 18.00 uur, ook nog gelegenheid tot na-inschrijving. Op maandag 21 april, Tweede Paasdag, is dit niet meer mogelijk.

Het volledige programma van de 24e editie van de Klap tot Klaploop is te vinden op de vernieuwde website www.klaptotklaploop.nl.

Meer nieuws

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

Gronings Sportdebat kent geen winnaar

'Kinderen acht uur stil laten zitten is misdadig'

'Vergeten' Oost-Groningers fitter geworden

meer nieuws in het archief