Zoek binnen hvdsg.nl...

Huis voor de Sport Groningen geeft sportdag aan Stichting NOVO

Huis voor de Sport Groningen wil Groningers in beweging brengen en houden. Daarom kon iedereen uit de provincie Groningen, die zich voor 15 juni aanmeldde op www.hvdsg.nl/blijfbewegen, kans maken op een volledig georganiseerde sportdag ter waarde van vijftienhonderd euro. Stichting NOVO uit gemeente Hoogezand-Sappemeer en Slochteren deed mee aan de actie en wint hiermee de sportdag.

Win een sportdag!
Uit 15 aanmeldingen is Stichting NOVO Hoogezand-Sappemeer en Slochteren gekozen tot winnaar van de actie ‘Win een sportdag!’. Anja Stol, Teamcoördinator van Stichting NOVO, reageert: ‘Het is voor onze cliënten geweldig om mee te mogen doen aan zo’n sportdag op maat! Ons ambulante team werkt vaak in huishoudens waar mensen, doordat ze vooral bezig zijn het hoofd boven water te houden, niet toekomen aan gezond leven. We starten dit najaar met een voeding- en bewegingprogramma voor onze doelgroep. En wat is er nou beter om dit te starten dan met zo’n sportdag georganiseerd door Huis voor de Sport Groningen?!’

Huis voor de Sport Groningen
Huis voor de Sport Groningen ontwikkelt actief sport- en beweegprojecten die bijdragen aan de integratie van lichamelijke beweging in het dagelijks leven van deelnemers, jong en oud. De sportconsulenten en sportuitvoerders hebben jarenlange ervaring in het organiseren van sportevenementen die perfect passen bij de behoeftes van de meest diverse doelgroepen. Binnen een bedrijf, gemeente, in een dorp of op provinciaal niveau. Samen met onderwijsorganisaties, sportverenigingen, bedrijfsleven en overheid.
Het Partnerplatform is dé ontmoetingsplek waar bedrijven en organisaties intensief samenwerken aan gezonde winst voor iedereen. Arbeidsloket weet en regelt alles voor sportverenigingen, coaches en andere professionals op het gebied van administratie, wetgeving en scholing. Zo beschikt men bij Huis voor de Sport Groningen over een team bevlogen sportspecialisten die Groningers op alle mogelijke manieren in beweging kan krijgen!

Meer nieuws

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

Sportclubs onder strenger toezicht belastingdienst

Uitslag werknemersonderzoek Arbeidsloket

meer nieuws in het archief