Zoek binnen hvdsg.nl...

Huis voor de Sport Groningen en Noordlease vervolgen samenwerking

In 2010 zijn Noordlease en Huis voor de Sport Groningen een duurzame samenwerking aangegaan. Een eerste overeenkomst liep eind vorig jaar af. Maar de twee organisaties zetten de samenwerking voort. Noordlease wordt partner van het Partnerplatform van Huis voor de Sport Groningen en gaat zich tevens inzetten voor het thema Aangepast in Beweging. Daarnaast levert Noordlease als preferred supplier leaseauto's voor Huis voor de Sport Groningen.

Aangepast in Beweging

Noordlease levert een maatschappelijke bijdrage om meer lichamelijke gehandicapten en chronisch zieken vaker te laten sporten en bewegen. De organisatie maakt het mogelijk dat een grote sportinstuif wordt georganiseerd en dat er nieuw aangepast beweegaanbod wordt opgezet in midden, zuid en oost Groningen. Sportverenigingen en andere sportaanbieders worden ondersteund in de promotie van hun aanbod, in de opzet van nieuw aanbod en de verbindingen worden gelegd naar vele maatschappelijke organisaties en gemeenten. Ook wordt een netwerkbijeenkomst georganiseerd.
 

Sportdorp

Noordlease ondersteunt de Sportdorpen in provincie Groningen. Op dit moment zijn er negen Sportdorpen in de provincie Groningen. Sportdorp is een samenwerkingsverband van sportverenigingen en andere lokale partijen in een dorpskern om inwoners vanuit hun eigen behoefte meer en vaker te laten sporten. Het sportaanbod voor inwoners wordt vernieuwd en laagdrempelig gemaakt. Men kan kennismaken met nieuw sporten die worden aangeboden in modules van 5 tot 10 keer. Inwoners kunnen gratis lid worden van Sportdorp om vervolgens deel te nemen aan Sportdorpactiviteiten.
 

Noordlease ziet het belang van Sportdorpen voor de vitaliteit van de inwoners en de leefbaarheid in de dorpen en ondersteunt Sportdorp door twee leaseauto’s beschikbaar te stellen.
 

Partnerplatform
 

Als deelnemer van het Partnerplatform draagt u direct bij aan beweging in onze provincie. Beweging voor kinderen en senioren, voor werknemers en mensen met een beperking. Binnen ons brede netwerk vinden we altijd de juiste match tussen middelen en mensen, tussen vraag en behoefte. Zo zorgen we samen voor gezonde winst. Voor u, voor iedereen.
Bent u net als Noordlease begaan met de vitaliteit en leefbaarheid van de Groningers? Vindt u het ook zo belangrijk dat mensen voldoende bewegen? Sluit aan bij Noordlease en word lid van het Partnerplatform! Neem contact op met Huis voor de Sport Groningen, Karin Zwart, telefoon 0598-32 32 00 of kijk op www.hvdsg.nl/partnerplatform

Meer nieuws

Behoeftepeiling buurtsportcoaches oktober 2019

12 november: Sportcafé stad Groningen

November: "ALLE Groningers doen mee!"

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

meer nieuws in het archief