Zoek binnen hvdsg.nl...

Grote partners tekenen voor Sportgala

Groninger Noordlease Sportgala gaat definitief door


Huis voor de Sport Groningen heeft zeven grote partners bereid gevonden om financieel of in natura het Groninger Noordlease Sportgala 2012 te ondersteunen. Het Groninger Noordlease Sportgala op 17 december staat in het teken van het uitreiken van de Groninger sportprijzen.

Noordlease wordt, net als voorgaande jaren, naamgever van het Groninger Noordlease Sportgala. Noorderpoort had haar commitment al eerder getoond door het ondertekenen van een driejarige overeenkomst in 2010. Provincie Groningen en Gemeente Groningen tekenen ook voor dit jaar. RTV Noord en Dagblad van het Noorden zijn samen mediapartners van het Noordlease Sportgala. MartiniPlaza draagt bij aan de facilitering.
Met de inbreng van de zeven grote partners is vastgesteld dat het Sportgala plaats kan vinden. Uiteraard is Huis voor de Sport Groningen nog op zoek naar meer organisaties om het partnernetwerk uit te breiden.

Vanaf begin november zijn de genomineerde topsporters bekend en kan er gestemd worden. Hoe het Groninger Noordlease Sportgala 2012 er precies uit gaat zien wordt binnenkort bekend gemaakt. De organisatie is volop bezig met de invulling van de avond.

Groninger Sportheld

Wegens het grote succes van vorig jaar vindt dit jaar, naast de topsportverkiezing, ook de uitreiking voor lokale Groninger sportheld plaats. Hiervoor kunnen de helden van de Groninger sportclubs worden aangemeld vanaf begin oktober op www.groningersportheld.nl

Meer nieuws

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

Inschrijving Sporthopper geopend

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

meer nieuws in het archief