Zoek binnen hvdsg.nl...

Groninger Sporthelden op groot geveldoek

Vanaf maandag 15 oktober hangt er aan de gevel van MartiniPlaza een levensgroot doek ten behoeve van de campagne Groninger Sporthelden. Het doek is geplaatst als stemoproep voor de genomineerden van Sportman/Sportvrouw en Sportploeg 2012.

De bekendmaking van de winnaars van de Groninger sporthelden verkiezingen vindt plaats op 17 december. Tijdens het Groninger Noordlease Sportgala 2012 staat het uitreiken van de sportprijzen centraal.

Geveldoek

WM Veenstra Druk Print Sign en MartiniPlaza zijn verantwoordelijk voor de facilitering van het doek. Beide bedrijven staan voor de sport en zijn trots op de sporters in de provincie. Met het doek willen zij de Groningers stimuleren om te stemmen op de genomineerde topsporters.

Partners

Noordlease is net als vorig jaar naamgever van het Sportgala. RTV Noord en Dagblad van het Noorden zijn samen mediapartners van het Groninger Noordlease Sportgala 2012. Noorderpoort, Provincie Groningen, Gemeente Groningen en MartiniPlaza hadden hun commitment voor het gala al eerder getoond.
Naast deze zeven grote partners hebben Alfa-college, BDO, CompuSystems, Grontmij, Heijkoop & Partners Gerechtsdeurwaarders, ING, Instituut voor Sportstudies (HIS), iWink, Wagner Group en WM Veenstra Druk Print Sign zich aan het sportgala gecommitteerd.

Meer nieuws

Gronings Sportdebat

Inschrijving Sporthopper geopend

Provinciale vrijwilligersprijs 2018

Subsidiepot van 87 miljoen euro voor sportclubs

SportinZicht juli 2018 nu online!

Zeven Groninger subsidieaanvragen Sportimpuls gehonoreerd

meer nieuws in het archief