Zoek binnen hvdsg.nl...

Groninger Noordlease Sportgala 2011 op 19 december

Maandag 19 december vindt het Groninger Noordlease Sportgala 2011 plaats in MartiniPlaza in Groningen. Tijdens de gala-avond staat het uitreiken van de sportprijzen centraal. Tot en met vrijdag 16 december kan er nog gestemd worden op de genomineerden voor Sportman/sportvrouw en Sportploeg.

Stemmen
Ranomi Kromowidjojo (zwemmen), Bauke Mollema (wielrennen) en Kim Polling (judo) zijn genomineerd voor de categorie Sportman/ sportvrouw.
GasTerra Flames (basketbal), Groningen Atletiek (dames) en Rogier Blink & Nanne Sluis (roeien) zijn genomineerd voor de categorie Sportploeg.

Op de categorieën Sportman/ sportvrouw en Sportploeg kan door het Groninger publiek tot en met 16 december gestemd worden via www.groningersportheld.nl.

Twitter mee!
Voorafgaand en tijdens het Groninger Noordlease Sportgala kun je mee twitteren met de Groningers en de sporters. Gebruik #noordleasesportgala in je tweet. Onder andere op www.groningersportheld.nl wordt jouw bericht dan getoond.

Uitverkocht
Het Groninger Noordlease Sportgala 2011 is uitverkocht. Kaarten kunnen niet meer worden besteld.

Partners
Noordlease is net als vorig jaar naamgever van het gala. RTV Noord en Dagblad van het Noorden zijn samen mediapartners van het Groninger Noordlease Sportgala 2011. Noorderpoort, Provincie Groningen en MartiniPlaza hebben hun commitment voor het gala ook getoond.

Naast de zes grote partners hebben BanoPro, ING, Heijkoop & Partners Gerechtsdeurwaarders, Gemeente Groningen, BDO, Alfa-college, het Instituut voor Sportstudies, MartiniSport, WM Veenstra, BioMCN, CompuSystems, Grontmij en Menzis zich aan het sportgala gecommitteerd.

www.groningersportheld.nl

Meer nieuws

Nieuwsbrief Buurtsportcoach Academy Noord

Nieuwsbrief KennisLab BIOR Noord

Lancering Buurtsportcoach Academy Noord

Lancering Sport- en Cultuurhopper in gemeente Groningen

WandelFit met Ommetjes Tocht om de Noord

2e Pilotfase Vrijwilligers & Co

Nieuwe ronde Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2019-2020

De 6 B’s die essentieel zijn voor vrijwilligerswerk

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

meer nieuws in het archief