Zoek binnen hvdsg.nl...

GPS@dvies: Tijd om een ‘balletje’ op te gooien!

Huis voor de Sport Groningen biedt sportverenigingen de mogelijkheid in contact te komen met bedrijven die specifieke kennis in huis hebben. Met GPS@dvies stellen Groninger Partners in Sport online kennis beschikbaar. Stel uw vraag en Huis voor de Sport Groningen brengt u direct in contact.

Gratis online advies

Debiteurenbeheer
Hoe ga je om met leden die de contributie te laat of helemaal niet (kunnen) voldoen? Hoe richt je het debiteurenbeheer nu zodanig in dat er rendement uitgehaald kan worden? Stel je vraag aan:
debiteurenbeheer@hvdsg.nl en we linken u aan Heijkoop & Partners Gerechtsdeurwaarders, incasso & advies.

Marketing
Bij marketing wordt vaak gedacht aan sponsorverzoeken. Maar veel belangrijker is het om eerst de sportvereniging interessant te maken voor bedrijven en het goed te profileren. Hoe doe ik dat? Stel je vraag aan: marketing@hvdsg.nl en we linken u aan Noordlease.

Talentontwikkeling
Hoe moet ik omgaan met talent binnen mijn vereniging? Beleid? Selectietraining? Individuele begeleiding? Maar hoe zet ik dat op? Wat levert het op als talenten vertrekken naar een andere vereniging? Stel je vraag aan:
talentontwikkeling@hvdsg.nl en we linken u aan Noorderpoort.

Sportmateriaal
Een cooperband of eagle eye? Bent u wel op de hoogte van de nieuwste sportmaterialen in uw tak van sport? Bent u op zoek naar geschikt materiaal voor specifieke oefeningen? Of wilt u vooral weten wat u nog meer kunt doen met bekende materialen als de pilon, het spelblokje of de hoepel? Stel uw vraag aan: sportmateriaal@hvdsg.nl en we linken u aan Nijha.

Energie
Stroom, gas, verlichting, hoe kan ik besparen op onze energiekosten? Of hoe kan ik zelf energie opwekken? Het kan vast veel zuiniger, maar ik weet niet hoe? Stel uw vraag aan:
energie@hvdsg.nl en we linken u aan SportStroom.

Sportblessures
Hoe moet ik omgaan met sportblessures binnen mijn groep of vereniging? Hoe kan ik ervoor zorgen dat de sporter weer zo snel mogelijk herstelt? Zijn hier oefeningen voor? Zijn hier hulpmiddelen voor? Stel uw vraag aan:
sportblessures@hvdsg.nl en we linken u aan Praktijk voor fysiotherapie Medisch Centrum Zuid.

Meer nieuws

Impuls voor duurzame sportverenigingen in Groningen

Met HiBike vaker op de fiets naar school

Huis voor de Sport Groningen sportformateur in Leeuwarden

Ouderen blijven in beweging bij OldStars Sport Groningen

Sportkracht Noord lanceert SportMatchNoord

Westerkwartier gaat voor lokaal sportakkoord

meer nieuws in het archief