Zoek binnen hvdsg.nl...

Geslaagd Arjen Robbentoernooi in Bedum

Ook dit jaar vond het Arjen Robbentoernooi plaats in Bedum en wel op woensdagmiddag 8 oktober jl. De organisatie was weer in handen van de volgende samenwerkende partijen: gemeente Bedum, Huis voor de Sport Groningen, jongerenwerk Bedum, SV Bedum en de Johan Cruyff Foundation.

Maar liefst 21 jongens- en meidenteams uit groepen 7 en 8 van cbs De Akker, R.A. Venhuisschool, GBS de Horizon, cbs De Regenboog, de Sint Walfridusschool en de Togtemaarschool streden op het Arjen Robbenveld om een plek  in één van de regiofinales, die in het voorjaar van 2015 worden gehouden.

De Meiden van de Togtemaarschool bleken dit jaar het sterkst. In de eindstrijd bij de jongens trok de Regenboogschool aan het langste eind. De Fair-Play prijs ging bij de meiden naar de een combinatie van De Akker en de Venhuisschool. Bij de jongens ging deze titel naar de Sint Walfridusschool. Tussen de wedstrijden door kon de jeugd zich vermaken bij diverse side-events zoals een opblaasbare voetbalschietschijf. De organisatie, deelnemers, begeleiding en toeschouwers kunnen terugkijken op een geslaagde middag.

Meer nieuws

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

Inschrijving Sporthopper geopend

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

meer nieuws in het archief