Zoek binnen hvdsg.nl...

Een geslaagde sportdag voor de ambulante cliënten van NOVO Hoogezand

Een aantal maanden geleden kon er een sportdag ter waarde van € 1.500,- gewonnen geworden. Huis voor de Sport Groningen gaf deze sportdag weg om de nieuwe huisstijl te promoten.

Uit de vele inschrijvingen rolde uiteindelijk NOVO Hoogezand als winnaar uit de bus. Zij wilden graag een sportdag organiseren voor hun ambulante cliënten. Met deze dag wilde ze clienten in aanraking laten komen met bewegen en stimuleren te blijven bewegen.
Op 5 oktober was het zo ver, de prijs werd geïncasseerd. Tijdens de sportdag konden de deelnemers mee doen aan verschillende activiteiten zoals aquarobics, zumba, wandelen, fitness en vrij zwemmen.
Dit waren de sporten die naar voren waren gekomen uit de behoeftepeiling.

Om ervoor te zorgen dat “Blijf Bewegen!” ook echt naar voren komt hebben de deelnemers als vervolg op de sportdag een strippenkaart gekregen waarmee ze tot 1 januari wekelijks minimaal 1 keer mee kunnen doen aan de activiteiten die tijdens de Sportdag aangeboden zijn. Deze strippenkaart was onderdeel van de goodie bag die bestond uit sportgerelateerde atributen zoals een stappenteller, en een bidon.

We kijken samen met NOVO terug op een geslaagde dag. De deelnemers hebben zichtbaar genoten en konden proeven aan sporten die ze niet kenden of nog niet eerder hadden geprobeerd.

Meer nieuws

2e Pilotfase Vrijwilligers & Co

Nieuwe ronde Ondersteuningsaanbod Gezonde School 2019-2020

De 6 B’s die essentieel zijn voor vrijwilligerswerk

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

Inschrijving Sporthopper geopend

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

meer nieuws in het archief