Zoek binnen hvdsg.nl...

Doe mee aan ‘Ommetjes Tocht om de Noord’ ter voorbereiding op het wandelfestival van het jaar

Pak uw kans en schrijf u alsnog in voor Tocht om de Noord 2015

Wandelen is één van de meest natuurlijke manieren om te (starten met) bewegen. En naast dat gezellig is en je veel ziet, is het nog gezond ook. Huis voor de Sport Groningen organiseert daarom in mei en juni ‘Ommetjes Tocht om de Noord’  ter voorbereiding op het wandelfestival van het jaar dat plaats vindt op 26 en 27 september. De ‘Ommetjes’ worden georganiseerd in samenwerking met Tocht om de Noord.  Doet u mee?

Locatie ‘ommetjes’
De ‘ommetjes’ vinden plaats in de gemeenten Groningen en omgeving en Winsum en omgeving. Per gemeente worden vier ommetjes georganiseerd voor beginnende en gevorderde wandelaars, waarbij u zich iedere keer door een ander stukje, verrassend Groningen begeeft.

Kosten
De ‘ommetjes’ worden begeleid door gecertificeerde wandeltrainers. Voor slechts €20,- volgt u vier wandeltrainingen en krijgt u alsnog de kans om u in te schrijven voor de Tocht om de Noord. Voorwaarde voor de inschrijving is dat u in ieder geval met drie van de vier ‘ommetjes’ mee doet.

Aanmelden
Aanmelden voor de ‘ommetjes Tocht om de Noord’ kan tot 1 mei 2015 via www.hvdsg.nl/tochtomdenoord. Op deze website vindt u ook informatie over tijdstip en exacte startlocaties van de ‘ommetjes’. De officiële inschrijving voor de Tocht om de Noord is al gesloten, dus op deze manier kunt u trainen en ook nog meedoen! Wees er snel bij, want vol=vol!

Tocht om de Noord
Het wandelfestival Tocht om de Noord gaat dit jaar verticaal door de provincie Groningen: “van Drenthe tot aan ‘t Wad”. De tocht staat dit jaar in het teken van het zintuig ‘horen’. Het thema van Tocht om de Noord 2015 luidt: “Laat je leiden door het geluid van Groningen!”

Voor meer informatie over Tocht om de Noord kijk op www.tochtomdenoord.nl.

Meer nieuws

Donar en Sarèl de Jong grote winnaars Sportgala

Gronings Sportdebat op 28 februari a.s.

Inschrijving Sporthopper geopend

Sarèl de Jong geeft kickboks-clinics aan kinderen

Damster leerlingen opgeleid tot schoolpleincoach

De Hoeksteen wordt Sportieve Gezonde School

SportinZicht oktober nu online!

Denk mee over Kardinge tijdens Beweegcafé op 29 oktober

Openbare sportplekken voorzien in behoefte

meer nieuws in het archief